25agustos Az önce sütyenin orta yerinde sarı beyaz kurumuş leke gördüm. Süt gelmiş olabilir. Gece biraz ağrımıştı sağ tarafım. Erken doğum riski belirtisi mi acaba bu 😫😫 31+5 deyiz.
Sevda13 25agustos hayir canim benimde cok oluyor hemde 2 tarftanda doktorum bana destekli sutyen kullandigim icin sıkıyodur belki seni anlamiyodursun zaten bu normal demisti bendede 28. Haftalardan beri var suan 37+3 haftaligim ve hala oluyor yani korkulacak birsey degil
guler27smsk_ 25agustos Doğum belirtisi olsa ben çoktan doğurmuş olmam lazım Ccnm altıncı aydan beri sut akıyor damla damla ilk gebelikte de olmustu kızım 39 doğdu bakalım bu ne zmn olck
LinaPrenses 25agustos erkn dogum belirsi olsaydi simdi bnm bebek 2 aylik olmustu banda oluyo korkma bubiyi bsy sutun gelcek
UcanHamile Erken dogum belirtisi değil, gogusleriniz dogal olarak hazırlanıyor ve süt üretmeye başlıyor
25agustos Sevda13 ben destekli kullanmıyorum ama bilmiyorum yan gece bir ağrıyor gibi oldu o arada oldu heralde
Sevda13 25agustos canim sisligin anlyabilmen için son zamanlarini bekleyebilirsin boyle seylere kendini cok takintu yapma 😊🤗
UcanHamile 25agustos benim hic göğüsüm yoktur mesela sismedi de dogum öncesi ama sezeryanla dogum yapmama ragmen azda olsa sütüm hemen geldi