Haziranın 12sinde yani 40hafta 5 günlükken doğum yaptım kızlar gelelim hikayemize, devlet hastanesinde takip ediliyodum haftamı doldurmuştum ne sancım vardı ne açılmam 3 gün geçti yine gittim doktor 41.haftada doğumu başlatıcağını söyledi açılma sancı yine yoktu çünkü ilk muayanemde leke olmamıştı ama ikinci gittiğimde kahverengi bi leke gördüm suniye gerek olmadan doğum başlicak açılmam olucak sandım sevindim bu leke kırmızıya döndü peçeteye geliyo biraz filan derken ince damar gibi kan pıhtısıda gördüm lekelenme 3 güne kadarda normal diye yazı okudum yarını bekledim uyandığımda hala devam ediyodu kaynanamla gittim hastaneye doktor gayet normal olur öyle dedi ve yine alttan muayane etti ben açılma bekliyodumki yumuşa var 2 haftaya kadar gelir dendi . Ne iki haftası 2 gün sonra Doğumu başlatcaklar dedim dua etde kendi sancın gelsin dedi muayane esnasında ağrım oldu eve geldiğimdede devam ediyodu 5 dakikada bir 10 dakikada bir hissedilen sancılarım başladı ihtimal vermedim çünkü ağrıda normal diye okudum ve bi anda başlayıp 5 dakikada bi gelmesi inandırıcı gelmiyodu görümcemler vardı doğumun başlıyo olabilir dediler ama onlarda çok ihtimal vermiyodu çünkü ben sancımı belli etmiyodumda sabah 10da başladı 5e kadar geçmeyince özelde doktora gittikki 3 santim açılma doğum başlamış dendi çıktık ordan ben duşa girdim sancı geldikçe hep yürüdüm gitmedim hastaneye hala sancılar 5 dakikada bir geliyo şiddeti artıyo sadece derin derin nefes aldım dahada dayanabilirdim zor değildi gülüyodum hatta ben sancı gittikçe ama ilk doğum diye gidelim hastaneye dedik hala 3 santimdi ailemden ayrıldım ve bi odada beklemeye başladımki bebeğin 4 kilo üstü sezeryan olman gerek dediler benim sancı iyice şiddetlenmiş hafifte olsa kıvranıyorum artık hiç bağırmadım ama, bağırtcak kadar değil korkmayın bidaha muayane edildim 8 santim dendi herşeyi normal ama doğuramazsın diyerek sezeryan olmam istendi riske atamazdım hiç bişeyi kabul ettim tabi o sırada sedyede dahil hala sancı çekiyodum ve bebeğim 3800 doğdu doğurabilirdim yani ama hayırlısı böyleymiş demekki ben belden aşağımı hissetmeyerek sezeryan oldum korkulcak hiç bişey yok çok rahattı herşey yinede güzeldi çok şükür bebeğim sağlıklı bende iyiyim sütüm yavaş yavaş artıcak inşallah evlat çok büyük bi sorumluluk yükü ağır ama çok güzel kokusunun tarifi yok hep ağlıyo o uyudukça uyumak zorunda kalıyosun bazen tuvalete bile gidemiyosun çaresiz kalıp ağlamak istiyosun eski yaşantınıda özlüyosun ama onu kucağına alıyosun ya iyikii diyosun Rabbim her isteyene hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepinizin doğumu güzel geçer mutlulukla anlatırsınız inşallah uzun yazdım hakkınızı helal edin bu arada sorularınız olursa cevaplarım