Trabzon Sabah guatr ilacimi 50 mglik içtim ve yattım tekrardan.. unuttum bir anda içtiği mi uyandım tekrar ictim yemek yemeden önce. İki kere icmis oldum bişey olur mu ya 🤦🤦🤦
Gamzeciks Trabzon ben bi gün 50 bigün 100 mg kullanıyorum levotiron. Bazen unutuyorum bir önceki gün kaç tane içtiğimi. Unuttuğum zaman bitane alıyorum :) ona rağmen değerlerim iyi. Bir sorun olmaz yani bigünden
Trabzon Gamzeciks bende eutroks kullanıyorum günde 1 tane. Hamile olunca korkuyo insan . Nasıl içtim anlamadım inan 🥴 Allah'a emanet.😌
23sekerkiz 12_yil_sonra bisi spra ulirmiyim guatirin hamilelikte bebek icin bi tehlikesi varmi benimde cok az cikmis dahiliyeye git ddi ama randevu alamiyorum
12_yil_sonra 23sekerkiz geçmiş olsun öncelikle ; doktorunuz kendisi de takip edebilirdi aslında . Belki ilaç verilmeyecek değerdedir . Benim yüksekti hemen ilaca başlamamız lazım dedi. Evet tiroid gebelikte riskli. Bir de endokrin uzmanından randevu almayı deneyin
23sekerkiz 12_yil_sonra serbest t4 0.53 mg 0.60-1.25 Tsh 0.92 mU 0.38-5.33 yaziyor kenfisi bisi demedi dahiliyeye gorun dedi donuclarim nasil sizce
12_yil_sonra 23sekerkiz sizin tiroidleriniz hızlı çalışıyor sanırım , benim tiroidler çalışmıyor tsh yüksek. Şu aşamada doktorunuz ilaçla müdahale etmemiştir ama ya dahiliye yada endokrin uzmanı baksın canım tiroid filmi çekebilir geçmiş olsun
23sekerkiz 12_yil_sonra ben normalde tuvalete cikamiyorum ki troitlerim hizli calissin bide hamilelik kabizlik yapiyor bi endokrin bolumune goruneyim yine 🤗