Emeeelll Kızlar iyi geceler, bugün ayrıntılı ultrasona girdim doktor 2mm miyom var dedi. 21. Haftadayım. Bu miyom bir ayda çıkar mı? Daha önceki muayenelerde doktor hiç böyle bişey söylemedi. Bu tarz bir durum yaşayan var mı?
tugcef Emeeelll canım bendede miyom var kaç tane doktora gittim kimse farketmedi son gittiğim doktor gördü zararsız sorun olmaz dedi 18 haftalik hamileyim bu arada
Gurbet_kusu Emeeelll bende de miyom var hamile olmadan öncede biliyordum 5cm di ama şuan büyümüş olabilir baktirmadim hic
Emeeelll tugcef evet bende de öyle oldu doktor tek önemli olan büyümemesi dedi ama nasıl fark edilmedi anlamadım. Hamilelikten hemen önce de doktora gittim herşeyime Baktı anlamadım valla🤷🏼♀️
Gurbet_kusu Emeeelll hamilelikten önce sizin miyom vardı muhtemelen belki çok küçük milimetrik falan ama hamilelikte hormonların etkisiyle buyuyormus. Bazen çok şiddetli ağrı yapabilir bende öyle olmustu. Miyomunuzun konumu önemli plasentayla uzak yerleşip yerlesmedigi ve rahim ağzınıza yakın olup olmadigi