38+3 de gelen mucizem çok şükür bin şükür 🙏 Bir gün evde sabaha kadar sancı çektim. Ertesi sabah Sizleree de sormuştum Meryem ana otunu nasıl kullanıyoruz die, Meryem suresini okudu Ablam benim adıma inşirak,felak,nas ve fatiha suresini okudu. Hastaneye gittik 1 cm açılma görüldü dr dedi ister eve git ister yatış yapalım die neyse yattım hastaneye. Yatış yapıldı öğleden sonra sanki hastaneye yatmam gerekiyormuş gibi ağrı ve sancılar arttı. Ama açılma yavaş sabaha. Velhasıl yarım saatte bir ntsye bağlanıyorum. Ntsde sancım daha da çok arttı. Bu ana kadar herçey iyi ama sabaha karşı artık duramıyorum dayanamıyorum. Saat 8:45 nts tekrar bağlandım ve açılma tamam 10 cm çok rahat açıldım. Ama gel gelelim ıkınmayı yapamadım o yüzden doğumum uzun sürdü ıkınma yapamadığım için rahat 5 saat sancı çektim. Ama GATA’da Doğum yaptım o kadar güzel ilgilendiler ki kızlar anlatamam. Çok iyi bir hastanee Ankara’da yaşıyorum Zübeyde’yi hiç istememiştim. Gata’da Doğum olduğunu sonra öğrendim iyi ki öğrendim ve istediğim gibi rahat bir oda ilgi alaka herşey mükemmeldi. Yani kızlar tabi ki çok da kolay olmuyor Doğum ama dayanıyoruz çünkü ANNE oluyoruz çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada tekrar söylüyorum Meryem Ana Otu inanmayanlar için diyorum faydası var. Rabbim cümlenize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah kızlar Allah’a emanet olun 🙏👼🧿💋