Ayra020 Merhaba kızlar iyi akşamlar çok sık idrara çıkıyorum ve uyku var üstümde bugün evime gelen misafirin yanında bir güzel uyumuşum dayanamıyorum hayatta böyle olmazdım adetime 9 gün var kanda çıkar mı kesin sonuç yoksa erken mi ?? 💋
Emine4478 Ayra020 ben son adetten 32 gün geçtikten sora 5 liralık testte bile net gördüm normalde çok düzensizdi adetim . Erken gebelik testleri var onu deneyebilirsin
murdumaski Ayra020 bhcg ile 3 gün önce öğrenmiştim , bence biraz daha bekle bhcg yaptır en doğrusu bu 💕
Ascvk Ayra020 canım benim adet döngüm biraz uzundu 30 35 günde oluyordum ve adetime 10 gün varken öğrendim hamile olduğumu hemde evde yaptığım ucuz bi testle 🤷🏼♀️ Kan değerim de 400 lerde çıkmıştı
Melekmehmetmadan Erken daha canım çıkmaz 3+5 gün kalsa belki ama o bile emin olunmuyor biraz sabret. İstiyorsan Allah'ım nasip eder inşallah idrar yollarında intihapta olabilir💕🙏
Ayra020 Melekmehmetmadan evet canım düşündüm ama doktora daha yeni çıktım hiç bir sıkıntı gözükmüyor sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirebilirsin kalabilirsiniz dedi
Sunay10 Sunay10 çıkarsa ilk olarak silik çıkar bide adet günün geçince yap yada hiç bekleme kan ver tatlım