LINDAMAY Gulgulhan34 solgarın ananas takviyesi var ondan sadece bir tane içtim aynı gün bütün şişim indi. Bunu öğrsnmek için her defasında 700 lira muayene parası veriyorum doktoruma 🙈 araştırma hastanesine gerek yok iyi nir doktora gidince gerekeni yapıyorlar
LINDAMAY LINDAMAY bu arada bir hafta sabah akşam iç yeter demişti ben toplamda 2 tane sadece akşamları içtim yeterli geldi
Nur___ LINDAMAY canim ananas hamilelikte yenilebilir miydi, sanki metabolizma çalıştırdı için yememek gerek diye okumuştum ama, yanlış bilgi olabilir
Gulgulhan34 LINDAMAY canım benim çok teşekkür ederim 😊😊❤️bu bahsettiğin ilaç mı içecek ?mi nasıl bir şey bu bebeğe bir yan etkisi yok değil mi
LINDAMAY Nur___ normal şişlik önemli olmayabilir ama çok şişince o şişi bir şekilde indirmek gerek. Ananasın ödem attırıcı özelliği var evet zararlı olsaydı doktorum vermezdi. Ve dediğim gibi bir hafta sabah akşam iç demişti ben iki gün sadece akşamları içtim ve bütün şişim indi bıraktım.
Cansuka Canım benimde aynı sorun oluyordu sürekli şişiyordu doktor günde yarım saat kalp seviyesine getir yatarken ayağının altına yastık koy iyi geliyor, bide yoğun gün geçirdiğin zaman kaba soğuk su koy içine 1 çay kaşığı tuz at çok iyi geliyor ağrıları dahil alıyor ☺️☺️
FHKK Gulgulhan34 Ayaklarının inmesi için yastık ile yukarı kaldır canım birde yürüyüş iyi geliyor 39 haftalığım bende çok şiştim bebek kan akışını yavaşlatıyor dedi doktorum normal yanii 🙄
Gulgulhan34 FHKK Fatmacım canım benim Allah tez zamanda kavuştursun bebeğine . Fakat bana erken değil mi 20 Haftalığım ben.. beş aylık oldum çok erken diyebiliyorum şişliklerin
Nur___ Gerçi, şiödi küçük bi araştırma yaptım gebelikte şişlik ve ödem azaltmak için gayet iyi bi gıda ananas mış, tüh ya 5 aydır yemiyorum resmen düşük tehlikesi olur diye 🤦♀️ Hemen almalıyım
Snlevrn06 Nur___ benim ilk aserdigim şeyi ve yedim ilk haftalarda hicbirsey olmadi cnm 33 haftalık olduk simdi
Gulgulhan34 LINDAMAY ya sana ne kadar dua etsem azdır çok teşekkür ederim bu bir ilaç mı bunu doktora mı yazdırıcam canım ❤️🥰🥰☺️💐🙂
Mamiel Gulgulhan34 kuzenimde de şişlikler fazlaydı. Dr normal dedi ama tansiyonuna bakmadı. Başka bir dr a gitti tansiyonunu ölçümlerinde yüksek çıkmıştı idrar testi yaptılar protein kaçağı varılmış, aminiyo sıvısı sınıra gelmiş. Hemen hastaneye yatırdılar 12 gün hastanede kaldı ancak tansiyonunu düşüremediler dr en sonunda annenin beynine ödem atmaması icin açıl doguma aldilar. 28. Haftada dogum oldu şuan hastanedeyiz. Bebek 950 gram doğdu kuvezde şimdilik durumu iyi. Ancak ödemi ve tansiyon olayını basite almayın lütfen ya bebeğe ya da anneye zararı yuksek
LINDAMAY Nur___ o kadarını bilmiyorum. Ama maydonoz yememe fazla izin vermiyor sadece 3-4 dal ye diyor. Ananasın kendisi ile takviyesi arasında fark olabilir doktoruna danış bence.
Gulgulhan34 Gulgulhan34 Ve nerden bulabilirim doktora gitsemde fayda etmiyor yani olur diyor geçiştiriyoruz
LINDAMAY Gulgulhan34 canım vitamin gıda takviyesi solgar marka. Benim doktor kullanmamız gereken vitaminlerin çoğunu solgar yazar çünkü en kalitelisi o. Bu da yine solgarın ürünü eczaneden reçetesiz alabilirsiniz ama doktorunuza danışın yine de. Benim ayaklarım aşırı şişmişti, parmakla bastırınca gamze gibi içine çöküyor ve çıkmıyordu onun için yazdı bana.
FHKK Gulgulhan34 Amin canım Allah razı olsun. Kimisi hiç şişmiyor ama beni gören aaaa ne kadar şişsin bebek ikizmi falan diyorlar. Belki vucuduna alakalı olabilir diye düşünüyorum. Ama doktora gittiğinde daniş derim unutma 😙😙