NaimeYilmaz Zuve benim öle ama bu bi farklılık sayılmaz bence. Sadece hamıle kalmak ıcın bekleme pozısyonumu degıstırıodm onun dısında bir engel yoklı
HalisEbruoban Zuve benım rahmım ters evlendıgım gıbı hamıle kaldım sadece kalp atıslarını bı hafta gec duyduk ters oldugu icin 39 haftalık oldum bu gun normal dogum yapacam hamıleligim boyuncada bı sıkıntıyla karsılasmadım canım
Zuve Hamileyim bende onu sormadim hani hamile kaloniyor mu diye sormadim. Mesela benm bel agrim cok oluyor acaba rahmin ters olmasindan kaynaklaniyor olabilir mi iki bucuk haftaligim
HalisEbruoban Zuve yok canım ondan degıl bebek yerlestıgınden oluyomus ben sordum hamılelıkte farklılık gosterecek bı durumu yada etkıleyecek bıseyı yok ılk haftalarda bendede oldu sımdı 39 haftalıgım son haftalarda yıne olacak bunlar normal seyler
NaimeYilmaz Zuve Hiç ona bağlamadım ama 16.haftaya kadar hep adet sancısı gibi sancılar çektim belkide ondandı .. Doktoruma sorucam kontrolde bunu
Zuve Tesekkur ederim canim🙂 oype kendimce bir neden buldum bel agrilarima🙂rahim ters olunca bel tarafinda oluyor ya
GamzeAltndas Benimd ters ama doktor bunun mavi gözlü olmak kadar normal bi durum olduğunu söyledi . Sadece Tek etkisi adet sancısı fazla ve ağrılı oluyormuş canım o kadar .