Asli2663 Birprensannesi Rabbim o günleri bana da nasip etsin 😊😊😊 henüz 17+5 iz nasıl bir his ilk hissettiğinde nerdeydin nasıl oldu 😊
Zagrozunannesi Birprensannesi aynı canım😍😍ara da ses cıkarttıgımda tepki veriyor insanın çok hosuna gdııyor ya😁😁tabi benim eşim hala numara yaptığımı sanıyor işte bu yüzden karnım bi an önce büyüsün istiyorum 😭😭😭
MetininAnnesi1 Birprensannesi bnde 20 haftalik gebeyim 17. Haftadan beri hissediyorum sukur gozle gozukuyor disardan tekmeleri de masallah ogluma 😙😙
Birprensannesi Asli2663 canim cok güzel bir his rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin 🤰ben 19. Da damar atıyor gibi his ediyordum şu bi kaç gündür cok güçlendi artık bu tekme diye biliyorum 😍 öncesinden anlaması cok zordu benim icin 😀
Asli2663 Birprensannesi Allh sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım inşAllah 😊 bende en kısa sürede hissederim umarım 😊😇
Birprensannesi Zagrozunannesi benim eşimde pek inanmıyor 😀 o yüzden sabırsızlanıyorum oda his etsin görsün istiyorum🙈 insallah o günleride görürüz canim 🤰
Zagrozunannesi Birprensannesi valla benım esım Doğum yapsam bıle numara zannedecek 😁😁😁😁😃bu konu da o kadar çok şaka yaptım ki adam artık tepki vermıyor ya 😍😍😍bi laf soyleseee aaa dıye bağırıyorum haah😁😁😁😁