Damla01 DuyguK Dun kuzenimin esi onda dogum yaptigini soyledi. Hic memnun kalmadigini belirtti. Sezeryan olmus.
irem01 DuyguK metroya gidiyorum ama farklı doktor. şule gül aydın doktorum ve çok memnunum henüz doğum yapmadım fakat doğum yapanlardan güzel şeyler duydum eğer düşünürsen tavsiye ederim kesinlikle
Minnosizmmm DuyguK ben ortadoğu da filiz kavisecene gidiyorum henüz çok yeniyim ama hamilelikten önce gidiyordum beni çok rahatlattı tatlı bi kadın çok övdüler bilmiyorum doğuma kadar fikrim değişir mi
Dmt01 DuyguK bende o doktoru düşünüyodum aslında ama şüpheye düştüm şimdi arkadaşımda metroda selçuk beyde doğum yapmış çok memnun ama ferhat bey içinde iyi diye duydum demişti
Sms Bende merak ediyorum doğum yapmadım ama ferat erola gidiyorum bikaç şeyden rahatsız oldum doğum sürecinin tamamını onunla geçiren varsa anlatırsa sevinirim 🙏🏽
Gmz88 DuyguK önceden metro hastanesinde Gökmen sukgen vardı şimdi ayrıldı kendi kliniğini açtı mükemmel Bi doktor tavsiye ederim
Handeyldz01 Benim doktorum da metroda Gül Demirtaş . Yengem ve kuzenimin eşide benim doktorum Doğum yaptı ikiside sezeryan gayet memnunlar
Busramerve DuyguK canım güzelyalı hastanesinde selçuk gürbüz ün hastasıyım ben. Çok memnunum insanın içini rahatlatıyor, sakin, güleryüzlü ve ilgili. Metroda teyzemin doğumunu Ferhat bey yaptırmıştı memnunum diyordu teyzem.
Sms Aslında cok bilgili bi doktor fakat sanki azarlanıcam diye bişe sormaya cekınıyorum doktorluk konusunda dicek bişeyim yok bilgili beni rahatsız eden sürekli acele etmeyın erken demesi sebebıde ölebilir düşebilir kalbi durabilir erken doğabilir vs vs tamam doğru ama sürekli ölecek diyede paranoyak olamam ki öyle düşünürsem deliririm herhalde benim bile bes dk sonra yaşayacagım belli değil ki sonrda cocugunuzun sağlığı iyi diyor ee sağol diyesim geliyor yanı 🤷🏽♀️Anlamadım değiştirsem mi bilemıyorum sonrada dıyorum ki alıştım şimdi yenı doktor yenı hastane vs vs kafam karışık normal doğumu nasıl yaptırıyor acaba doğum yaparken azarlarsa olay cıkartırım gibi me gelıyor🤷🏽♀️