serapates Detaylı ultrasyonumda bebekte barsak parlaklığı çıktı diğer her şey normal ikili testinin sonucu da iyiydi başına böyle bi şey gelen var mı neler yaptınız?
Mucizem00 serapates bizde de kalpte parlaklık çıkmıştı 30. Haftadan sonra geçti ikili testiniz temiz ise geçiyor zamanla canım
isyo serapates ya bu konuda bana neler neler dediler korkmayın imkanınız varsa başka doktor da görsün. Beni yıktılar en iyi ihtimal down ölü doğum olabilir neler neler 2 gün sonra profesör doktor baktı gayet sağlıklı dedi.
serapates Mucizem00 Doktorlar iç açıcı şeyler söylemiyor bende çok endişe ediyorum bi de doktor bana parlaklık zaten ileriki haftalarda geçiyor, geçmesi demek riskin yok olması anlamına gelmiyor dedi
Mucizem00 serapates bilemiyorum canım bizde kalpte parklaklık vardı doktor ilerki haftalar geçer ddi korkulacak birsey yok dedi bagırsakta parlaklık belki farklıdır insallah sizinkide geçer Rabbim saglıklı evlatlar verir insallah🤲🏻
serapates Mucizem00 2 Mucizem00 İnşallah çok sağ olun bugün bi daha ultrasyona girdim ordaki doktor ben bi şey göremedim iyi görünüyor dedi ama bilmiyorum başka bi perinatoloji doktoruna da görünmek lazım heralde.
isyo serapates bol dua et Allah şifasını verir bana dediklerini duysan var ya he sonradan ögrendim ki teşhisi koyan perinatolog perinatolog değilmiş:D