guler27smsk_ Gulcan123 yk cnm ağır gelmez bide kilo aldırmıyor ben hamileliğimin basından beri içiyorum bebeğim sağlıklı olsun diye ilk doktor iç dedi snra bırak dedi ben devam ettim haberi yk 😊 ama sdce 7 kg aldım cnm
Gulcan123 guler27smsk_ doktorumla konuştum şimdi canım iki tane içme ağır gelir dedi ben zaten kilo almaya müsait bir insanım 17 kilo aldım süt yumurta kuruyemiş balık kaju muz ye dedi bakalım öyle yapıcam
Gulcan123 Zmrtbdk çok haklısın canım annelik iç güdüsü işte bende doktoruma tekrar yazdım şimdi bir sorun yok merak etme sadece yediklerine dikkat et yazmış
Gulcan123 Mehtapp06 bana da kilosu iyi geldi ama karın çevresi gelişmemiş diyince bir anda şoklandım yoksa kilo gayet iyi bencede
Lavanta01 Gulcan123 kilosu bence cok normal , ben 33 haftalikken kilosu 2200 dü. Doktor kilosunu çok begendi kilosu suyu gayet iyi demisti, sevincle eve döndüm :) uzmeyin kendinizi
Gulcan123 Lavanta01 allah razı olsun canım bana da iyi geldi aslında da karın çevresi genişlememiş diyince şok oldum
tubasd Gulcan123 2200 az olurmu ya doğana kadar biiznillah 1 kg daha alir o daha ne olsun. 30. haftada ne kadardı hatirliyormusun acaba
Lavanta01 Gulcan123 senden de Allah razi olsun :) devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? Özelde garip garip yorumlar yapiyorlar bazen
tubasd Gulcan123 maşallah 28 de kilosu cok iyimis belki doktor 5 haftada aldigi kiloya kiyasla az demiştir
Gulcan123 tubasd olabilir canım geçen hafta gittim 1900 dü işte dün gittim 2200 olmuş bir haftada karın çevresi hiç genişlememiş dedi
PrenssAnnesiiii Gulcan123 yaşadıklarımı anltmışsn resmn canm benmde riskm vardı 33haftalığım çok zor hamilelk geçirdim şimdiye kdr bebeğimde sorun yoktu bnmde bugün karın çevresi geride çıktı bizde böyle sınanıyoruz
Gulcan123 PrenssAnnesiiii rabbim şafi ismiyle şifasını versin canım çok şükür bizde gerilik yok ama bir hafta da karnı hiç gelişmemiş dedi moralim bozuldu sen de üzülme rabbim öyle büyük ki sağlıklı sıhhatli şekilde doğarlar inşallah moralini yüksek tut
tubasd Gulcan123 yesil mercimek salatasi ve günde 1 kilo ev yogurdu yemeni tavsiye ederim hayirlisi olsun moral stres herseyden daha zararli soylememize gerek yok sen biliyorsundur zaten🌸 Allah evlatlarımızı selametle kavuştursun inşaallah
eymen08arass Gulcan123 bence gayet iyi bende 33e girdim 1900 dedi doktor çok iyi dedi takmayin kafaniza o kadar
Zeymuh Gulcan123 canım moralini bozma bende 34 haftada 2 kilo olmuşdu bebeyim qayet iyi dogumda kolay olur inşaAllah