Emirimmm Gulcan123 banada 33+1 de 2 kilo dedi karin cevresi zayıf dedi😣 kötü bir şey mi diye sordu eşim hayır beslenmesine dikkat etsin dedi
Gulcan123 Emirimmm bende aynı durumdayım işte kuzum şimdi bebeğe kilo aldıran takviye yiyecekler aldım umarım işe yarar
Gulcan123 Ozgenaydemir öncelikle rabbim hepimizin evlatlarına şafi ismiyle şifa versin. Tabi ki şükrediyorum baştan beri bende çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim sürekli düşük tehlikem vardı hala da erken doğum riskim devam ediyor her zaman şükrettim. Bu haftaya kadar herşey normaldi birden bire karın bölgesi bu hafta hiç gelişmemiş yeterli kiloyu almamış diye duyunca çok üzüldüm beklemiyordum çünkü bütün vitaminlerimi kullanıyorum yoksa beğenmemezlikten değil yanlış anlamayan annelik duygusu işte. rabbim sizin evladınıza da sağlık versin inşallah doğduğunda herşey mükemmel olur üzülmeyin nolur
PrenssAnnesiiii Gulcan123 yaşadıklarımı anltmışsn resmn canm benmde riskm vardı 33haftalığım çok zor hamilelk geçirdim şimdiye kdr bebeğimde sorun yoktu bnmde bugün karın çevresi geride çıktı bizde böyle sınanıyoruz
Gulcan123 babyUras_ canım kiloyu değilde bu karın çevresi gelişmemiş cümlesine takılmıştım ben ama herkes de normal diyor çok şükür bizim bebekte miyon olacak demekki
babyUras_ Gulcan123 doktor banada geri dediğinde üzülmüştüm ama cok ileri olmadıgı surece sıkıntı değilmiş. Kilosuda iyi seninkinin sıkma canını o yuzden. Sabah kalktıgında 1 bardak sut ve 1 tane muz ye öglende ceviz kasar yumurta yıyebilirsin gece yatarkende 1 bardak süt iç yat. 35de 2212 gramdı 36da giittim 2631 gram olmus 400 gram almıstı ben buna bagladım. Bende 17 kilo falan aldım sadece bana yaramıs yedıklerım
Emreilknur5561 Gulcan123 hic bozma moralini canım kilosu çok iyi fazla Bişeyin kalmamış zaten son günlerini stres yaparak, üzülerek geçirme bebeğini sağ salim kucağına aldığını düşün inşAllah sag Salim kurtulursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gulcan123 Emreilknur5561 ayy canım benim allah razı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarız 🙏🏻
Gulcan123 Alarasel canım en baştan beri çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum ve doktorum çok iyi bir insan işinde de mükemmel. Onunla ilgili bir sorun yada güvensizlik yaşamıyorum takiplerimi çok iyi yapıyor istediğim zaman ulaşıyorum o da dikkatli bir doktor olduğu için bence karın bölgesinin gelişmediğini gördüğünü söyledi ve takviye yapalım dedi
Gulcan123 Canoglumbenm yok inanın doktorum öyle biri değil bu zamana kadar psikolojik olarak her zaman rahatlattı beni bugün öyle diyince o yüzden bu kadar ciddiye alıp üzüldüm zaten normalde beni üzecek korkutacak birşey asla söylemez çünkü riskli bir gebelik geçirdim
Canoglumbenm Gulcan123 anladım canım ama kilosu normal stres yapma sen. Muz, süt, ceviz, badem, kaşar peyniri, yumurta bunlar bebeğe kilo aldırır canım. Düzenli olarak yersen bebeğin kilo alır inşallah.
Gulcan123 babyUras_ tavsiyelerini dikkate alıcam canım umarım toparlarız bir an önce çok teşekkür ederim
Gulcan123 Alarasel yok kilosundan ziyade karın bölgesi gelişmemiş dedi bende bir sorun mu var diye soramadım şok oldum ilk gebelik tecrübesizlik işte 15 gün sonra tekrar gidicez inşallah büyümüş olur minnak kızım teşekkür ederim tavsiyen için 🙏🏻
Alarasel Gulcan123 korkma canm olur böyle şeyşer yani Allah büyüktr anorml değil bnce 1 hafta iki hafta geri olablr aşarsa sorun teşkileder ☺️☺️☺️🤗🤗