gizemmm İkranın anlamı oku demek. Yani emir kipiyle sadece oku demek. Ben bu ismi tavsiye etmiyorum anlamından dolayı, tabi ki siz bilirsiniz . Tek isimler daha güzel duruyor bir de her zaman
Zulubik sevgitekes elif tek basına güzel olan bir isim. Çok nahif. Bir de eleştirmek için söylemiyorum da neden herkes çocuğuna iki isim koyuyor? Sonuçta bir ismini kullanacaksınız. Resmi evraklarda boşuna isminin tamamını yazıp duracak çocuk. Ikra da okumak demek elif oku gibi oluyor bilemedim.
Minnakkannesi Zulubik eğer birlikte kullanılacak isimlerse bence iki isim koymakta hiç sakınca yok ama tek kullanılacaksa bana da mantıklı gelmiyor biz iki isim koyduk ama ikisini birlikte kullanıyoruz herkes te öyle tek hiç kullanmıyor kimse
Aysingeldiislerdegisti sevgitekes ben ikra ismini sevmiyorum söylemesi çok zor ve anlamsız kızına oku diye isim koyuyosun emir kipi bir anlamı yok yani. Yine de sen bilirsin
iremasanceylan sevgitekes İkra deyince aklima ikrah etmek geliyor.Her bolgede kullaniliyor mu bilmiyorum ikrah ettim biktim gibi bir sey😁Kulagima da hos gelmiyor.Elif Nur daha guzel bence💞
sevgitekes bussraaydn Kızım 19 aylık adını Elifnur koyduk 😇 sizinde hayırlı olsun ismi bu eski postum anılarım depreşti
Minnakkannesi sevgitekes Elif ikra birlikte kullanması çok zor bir isim olmuş bende Elif ismini aşırı severim kendi ismim olmasa kızıma koyacağım ilk isim Elif olacaktı