sevgitekes İlk test yapıp öğrenince eşim elif olsun dedi nuru ben eklemistim erkeğe bir türlü karar veremedik kız cinsiyeti öğrendik dün bi akraba illa elif ikra olsun dedi kararsız kaldık sizce hangisi
Premsesimvaar sevgitekes ben de ikra koyacağım Allahin izniyle kaynimin kızı elif olmasaydı elif ikra koyacaktim bence güsel ☺️
Zeyneppenyez sevgitekes bnce güzel isim tavsiye ederim çünkü bnde kararımı elif ikrada kıldım hem anlamlı hemde kulağa hoş geliyor. 😃
Gamzelianne1453 sevgitekes ikra kizimin adi 😊 kizim 3.5 yasinda anlami oku hatta kuranin ilk ayeti ikrabimi rabbikellezi halak oku seni yaradan rabbin adiyla oku 🙏 ben tek koydugum icin cok kisacik geliyo suan keske ikra Melek fln koysaydim elif ikrada degisik guzel iki isim tamalayici olmus bencede
sevgitekes Premsesimvaar öyle mi elif ikra hiç duymadım Kaynanam begendi annem diyo ya ikra ya elif koy ikisi uymuyor
Evremafas sevgitekes evet canım güzel isim allahım saglık lı olsun da isim hertürlü bulunur dogum yapana kadar 40 tane isim düşünürsün rn son aklına geleni koyarsınız 😂😂😘❤️
sevgitekes Gamzelianne1453 Saolun begendiyseniz dört ayimiz var karar verirsem ikisinden birini koycam bence tek daha iyi olmuş ikra
madl41 sevgitekes bende Elif Ada istedim eşim başta kabul etmişti . Sonra kayınvalidem Ada senin soyadına yakın dedi eşimde şimdi sadece Elif koyalım kimse iki isimle çağırmaz herkes tek isim çağırır çocuğa Evde Elif desek okulda Ada derler ben kızımı tek isimle çağırsınlar istiyorum diyor 😊
sevgitekes madl41 aslında haklı tek başına daha iyi duruyo ama elif nur da kısa bende elif nur istiyorum kaynanamlar karismazsa
Kayraruzgar sevgitekes ikra isimi çok güzel kulağa pek hoş geliyor peygamberimize ilk gelen vahy aynı zamanda