Gunesburcu Kızlar göğüs ucu hassasiyetim kayboldu gibi iki gündür 7+5 haftalık hamileyim sizde de böyle oldu mu 😔
Ftmemne Gunesburcu bende aşırı şekilde oldu. Sütyen bile değince kötü oluyordum. Elimi süremedim 3. Ay'a kadar sonra azalıyor merak etmeyin.
Gokmeninannesi Gunesburcu kızlar bende 18 haftalığımm hiç ama hiç azalmıyor hassasiyet çok canım yanıyor doğumdan sonra da böyle olursa emziremem ki ben
Canoglumbenm Gunesburcu normal canım endişe etme. Her belirti geçicidir. Sonra tekrar başlar bazıları
CanNurdan Gunesburcu 7. Haftada birim de azalmıştı hatta ağladım 🤭 eşim de sadist misin ne güzel ağrımasın işte ne istiyorsun dedi sonra tekrar hassaslaştı içinizi ferah tutun ne zaman gideceksiniz doktora?
Gunesburcu Canoglumbenm korktum ne oluyor diye pzRts kontrolüm acile gideyim de baktırayım bebek yerinde mi diye kadar oldum
Rislek Gunesburcu benim de o aralarda bi kaç gün hassasiyetim durmuştu. İnsan tedirgin oluyor. Sonra tekrar hassaslaştı merak etmeyin🙏🏼
Gunesburcu CanNurdan 😂 ayyy İnsan bi fena oluyor bende ağladım sorma . Pazartesi gideceğim inşallah tam 8 haftalık oluyor
Gunesburcu CanNurdan 😂 ayyy İnsan bi fena oluyor bende ağladım sorma . Pazartesi gideceğim inşallah tam 8 haftalık oluyor
barslnftmnr Ayni durum bende de var neredeyse tek belirtimdi simdi o da kayboluncs sürekli bi korku halindeyim..