Busozg Kızlar selam kızım Allah nasip ederse Aralık ayında doğacak yay burcu olucak yay burcu hakkında fikri olan var mı ? Sizin bebekleriniz hangi burç olucak ??🤱🏼
Muallimehanim Busozg Babam ve kardeşim yay burcu. Neşeliler falan ama acayip rahatlarına düşkün oluyorlar 😂 Benimkide Akrep olucak 🤦🏻♀️ Ben Aslanım inşallah anlaşırız kızımla 😂
Deletedmom0041 Busozg Ben yay ım çok severim burcumu. Mantıklı neşeli insanlardır yaylar. Kadını da erkeği de öyledir. Kıskansa belli etmez her ortamda cool görünürler 😎 bir yay ın yanında asla sıkılmazsınız. Akıllı insanlardır 😎 Benim kız aslan olacak hiç aslan tanıdığım yok tek bildiğim süslü olurlarmış 😁
Damla01 Busozg Bizimki aslan olacak 😍 Eşim yay burcu. Cekirdek ailesine duskun, sadik, neseli, cok yumusak olmasada yumusak huylu, biraz inatci 😊😊
BrcTpl Muallimehanim benim de kızım vaktinde gelir ise akrep olucak bende akrebim esim de aslan ona karsi 2 kisi olucaz 😁
Handeyldz01 Benimkinde yay Kasım 30 gibi doğarmış eğlenceli girişken komik olurmuş inşallah öyledir😂😂
Anneyimmmmm Handeyldz01 valla tam ben 😂 yaylar cidden öyle etrafımda ki herkes Bi video kanalı falan aç diyor o derece eğlenmeyi ve espri yapmayı severim 😀
Busozg Aysaa oyy kuzum Aysaa oyy kuzum benim ya küçük bir sert erkek geliyor annesi sana sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
Anneyimmmmm Aysaa benimde aslan erkeği valla dediğin gibi herkes Allah sabır versin diyor 😀 patronsu kişiliğe sahip oldukları için her istediklerini yaptırmak isterlermiş özellikle geceleri uyku nedir uyutun diyorlar 😂
Deryayilmazkahraman Aysaa bana da öyle diyorlar yaaa sabır versin diye o kadar da kötü değil bence yetiştirmeyle alakalı
Mervemim Aysaa bnm eşim aslan oglum 24 temmuz görünüyır 40 haftası diyorum inşAllah 39 larda falan dogar aslan olmaz ıkı aslanla evde bn napıcam diyorum 😂😂
Busozg Bayancokkan ne kadar çok Aslan burcu Bebek geliyor maşallah kuzulara baskın burçlar dediğim dedik olucak şimdiden belli oldu hep yüzleri gülsün de en önemlisi o ♥️
Busozg Deletedmom0041 satırlarına bile yansımış neşen maşallah birim kızımda neşeyle gelsin bize de beşe getirsin inşallah canım benim hep mutlu ol 🎈
Busozg Deletedmom0041 küçük hanımefendiye bak sen Aslan burcu olucakmış şimdiden belli oldu süslü püslü takıları seven biri olucak annesi 😊
Senalii Deletedmom0041 Ben aslan Nurcuumu oğlum da yay burcu olacak inşallah 🤗 Aslan kadınları zeki, neşeli, akıllı, süslü ve baskın karakterde olurlar, dediği dedik ve inatçı olurlar Allah kolaylıklar versin size😄❤️
Busozg BrcTpl doğar doğmaz karakteri oturmuş bir bebek olucak bence kesinlikle sevgisini de üzüntüsünü de hiç çekinmeden belli eden hayata sımsıkı tutunan çok güçlü bir bebek olucak annesi hep mutlu olun ☺️
Zeyneppenyez bizimkide başak olcak titiz temiz tertipli olcak annesinin kurtarıcısı olcak canım kızım 😃❤️
Busozg Cerenyrt Başak burcu öyle mi sana hep yardımcı destek olur annesi temiz titiz olucak kesinlikle kuzum sağlıkla doğsun inşallah 🥰
Sema1621 Senanur06 yengeç Burcu mükemmel bi burç ya eşimden biliyorum ☺️ Rabbim kucağına almayi nasip etsin canim