lilamom Kizlar 32 yim hamileligim boyunca hic midem bulanmadi desem yeridir ama iki gundur bulaniyor ya ozellikle bugun artti bebektenmi sicaklardan mi kimi bebek donunce olur diyor doktor randevumda sali gunu
seyma281015 lilamom Bende 32 yim ve bugün bebeğimin hareketlerinde ciddi azalma var. İçimde bi sıkıntı var sanki yaşayan var mı bu durumu 😔
Meltemm1 Benimde pek olmamıştı canım 32. Haftadayım iki gündür benimde bulantım var sıcaklardan oluyor diye düşünmüştüm ben ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
lilamom Meltemm1 benimde yani bir kere bile kusmadim hani ne koku hassasiyeti ne oyle bulanti vs iki uc gundur bir bulanti var bugun iyice artti sanki bende sasirdim farkli yada agir birseyde yemedim
Meltemm1 seyma281015 yeri daraldığı için olabilir belki ama yinede bir doktorunuza danışın 2 saatte bir 15 hareket hissetmek gerekiyormuş sanırım
lilamom seyma281015 canim yeri daraldigindandir o bana normal dedi doktor ama tabi normalden kasit 10 12 hareket hissetmen lazim 2 saat soluna yatip bu uygulamada tekme sayar var dene istersen ayaktayken hissetmmen normal yada yorulduysan bebek uyuyoda olabilir tatli ye soluna yat saglik ocagina gidip kalp atislarinida dinleyebilirsin yarin kontrolune daha varsa