Deletedmom3342 EymenPoyrazannesi Hıçkırması çok normal, bu arada anne karnında mı hiçkırıyor? Yoksa doğdu da öyle mi hıçkırıyor 🙈
Nur___ EymenPoyrazannesi benim gün içinde çok hıçkırıyor yavrucuğum 🌼 ve uzun da sürüyor ama normalmiş🌼
EymenPoyrazannesi Haribo42 ben 27 haftalik hamileyim gecen hafta başladı benm kalp atışı gibi 2 3 saniyede bir atıyor araştırdım bebek hıçkırmasiymis😍
EymenPoyrazannesi Haribo42 ben 27 haftalik hamileyim gecen hafta başladı benm kalp atışı gibi 2 3 saniyede bir atıyor araştırdım bebek hıçkırmasiymis😍
Haribo42 EymenPoyrazannesi yaaa ayy su an cok sevindim benim oglumdada kalp atisi gibi 2 kez oldu boyle hani sanki sert bi kalp atisi var :)) demek o hickirikmi😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Nur___ EymenPoyrazannesi yok ya en azından orada oldugunu biliyorum o açıdan düşmedim hiç ama onun için zararlı olsa olmaz diye düşünüyorum onlar bi melek ve Allah onları koruyor 🌼
Ecmelinannesi Benim Bazen m kısa sürüyor bazen uzun titreşim gibi 😊🤗bide kızlar takla da atıyormuş onu nasıl anliyonuz yada nasıl anlaşılır ki
EymenPoyrazannesi Ecmelinannesi takladami atıyorlarmış ilk defa duydum yaşayan varmi nasil anliyorsunuz😃
Ecmelinannesi EymenPoyrazannesi ewet canım doktorlardanda duydum ve internet te bi yerde de okumuştum hatta ve bi kac posta görmüştüm
EymenPoyrazannesi Nur___ aynen öyle peki bisi daha danışayım size bebegimin bazen hareketleri azalıyor sizde oluyomu..
Nur___ EymenPoyrazannesi kuzum, benim ki öyle net hareket etmedi ya da ben çok anlamadım, ara ara hissediyorum ama net değil
Dilanserdar Benimde hıçkırıyor 😊elinizi karnınıza koyun kalp atışı gibi çokk tuhaf ilk hıçkırfığında çok korkmuştum alıştım sonra günde 2 defa oluyo