083 Anneyimmmmm çok güzel sizde Şanlı’sınız Evet amaç nemli kalması ve su. Umarım bu yolculuğu bende çatlak olmadan tamamlarım
Sedaaa87 BirVeraAnnesi35 ben de öyle yapayım en azından saf zeytinyağı var evde onu süreyim , bebe yağı da sürmeye başlayım. Lokman hekimde güzel bir karışım yapıyorlarmış bir de onu alıp sürerim.
BirVeraAnnesi35 Sedaaa87 evet zeytinyağıda olur cildi nemlendirmek önemli çatlaklar kuruluktan oluyor bolcada su içmek gerek😊
BirVeraAnnesi35 083 evet yağlarında mutlaka etkisi vardır ama hep tüylenme oluyor maalesef olaun dökülüyormuş sonra😊
083 BirVeraAnnesi35 doğru yoldayım o zaman güzelim 😊bir sonra ki kontrol de soracağım bakalım doktorumuz ne diyecek. Tecrübeler her daim iyi sonuç getirir bir sürü şey öğrendim teşekkür ediyorum herkese
083 BirVeraAnnesi35 bebek de Aminoasit ten besleniyor. Bende suyu çok içmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim canım
Gulsah7171 083 badem yagı iyi hoşta tüylenme yapıyor canım ya kıl köklerini besliyor. Ben bebek yağı kullandım hep özellikle duştan sonra nemli vucuda
Ecmaks 083 canım kusura bakma çok geç gördüm mesajını lireak çatlak önleyici jeli diye yaz nete çıkıcak zaten çatlak henüz oluşmadı 20 haftalık olduk sevgiler 🌺
Beyzanurlina 083 4 bucuk aylık olduk daha bısey kullanmıyorum bebek yagı surmeyı dusunuyorum sımdılık masallah catlak yok 🙏🏻