Dudus banada diyet dedi doktorum liste verdi. Uyaninca yarim litre su hemen ilk is. Sonda bi kasik pekmez 2 butun ceviz. Aradan biraz saman geciyo iste yikanip kahvaltiyi hazirlayana kadar, ondan sonra bi dilim peynir bes adet zeytin salatalik domates biber 1 haslanmis yumurta veya omlet 1 dilim tam bugday ekmegi. Arada acikirsam 8-10 leblebi findik. Oglen corba salata ve 1 dilim yam bugday ekmegi ama ben yarim dilim yiyorum. Sonra arada 1 porsiyon meyve. Buyuk meyvelerse elma portakal muz gibi 1 adet, kayisi gibi ise iki adet, erik kiraz gibiler bi kucuk kase. Yaninda kucuk kase yogurt. Aksama etli sebze yemegi veya karisik sebze veya salata yaninda et tavuk balik izgara. Balik haftada 2 et haftada 2 en az. Balik yiyemezsen 1 ton baligi bikere. Gece bi bardak sut iciyorum. Bazen yarim muzla muzlu sut yapiyorum blenderdan gecirip. Her aksam yuruyus. Ben en az 5 km yuruyorum bazen 10 km cikiyo ama kendinizi zorlamayin eger yapamiyosaniz. Yuruyusten donerkende tekelden bitane sade maden suyu alip iciyorum 😊 hepsi bukadar. Simdilik iyi gidiyo. Tabi gozum kayiyo pizzalara tatlilara ama sabirrr. 😊