Haticetarhan 15+3 deyiz bugün gittik bacaklarıyla kapattı ne kadar baksak uğraşsak da soktor göremedi göstermedi kız yapar bunu pek dedi bunu yaşayan var mı sonradan cinsiyet ne çıktı
Taneminci Haticetarhan ben 12. Haftada öğrenmiştim kızdı ama gösterip göstermemeyle alakası yok bence 9 ay kız dedikleri bebeğin erkek doğduğunu biliyorum 😂😂🤦🏼♀️
Ezgib Haticetarhan ayni bizimki 😂tam 3 kere gittik 17 de gösterdi eşimle tartışıyorduk artik inatci sana cekmis diye ve rabbim izin verirse kızımız olacak 🥰
Cansu_6167 Haticetarhan çevremde ki insanlar da eğer gostermiyosa kızdır falan diyorlardı benim o haftalar da ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
Eceguldemir Haticetarhan Canım göremedikleri için kız diyorlar benim de öyleydi 19 da detaylı ultrasonda erkek olduğu kesinleşti
gLycn_ Genelde kızćeler çok nazlı oluyor canım eşimin kuzeni detayli ultrasona kadar göremedi kız çıktı detaylida da sanırım size de nazlı bir prenses geliyor 🤗💞 sağlikla kavuşman dileği ile 🙏🏼♥️
Efsoo Haticetarhan ya benimki erkekdir canim.24 haftaya kadar gizletti hep.artik ailede kiz diye dusunmustuk😂😂😂renkli ultrasionda pipisunu gosderdi isdemeden yavrucak 😂yine kapatti sonrasina.bidw 26d 4d boyutluda gorduk pipiyi😍
BirVeraAnnesi35 Haticetarhan yaşayan var canm 😂😂 20.haftayı doldurduk her gidişimizde bağdaş kurdu göstermedi yada bacaklarının arasına kafasını soktu😂😂 banada kız olabilir dedi yüzde kaç ihtimal dedim %50 dedi 😂😂göstermeyince doktorlar bile hemen kız diyor
Canoglumbenm Haticetarhan 😂😂ben 15 de öğrenmiştim. Genelde bazen erkeklerde saklıyor kendini o yüzden kız diye düşünme canım
Sidelya 30+4 olduk ve hala birinin cinsiyeti net değil 😅 biri kız kesin diyolar ama diğeri erkeğe benziyo tam göstermiyo diyolar. Doğunca öğrencez artık kabullendim 😅
smls19 Haticetarhan Benim de bebeğim göstermemişti 15.hafta da 17 de oğlumuz olacağını öğrenmiştik yani her açmayan kız olmuyor canım sağlıkla gelsinler inşallah 💗💗
Esesen Haticetarhan aynını yaşadım götüş gördük o gün😂 bacaklarını sımsıkı kapattı o kadar çikolata yiyip de gittim açmadı o gün😂 3 gün sonra tekrar gittik bu kez gördük erkek❣️😊😊
Tugraveannesi Haticetarhan 16+3 de öğrendim canım ama cinsiyet erkek doktora söyledim hatta geç gösterdi diye kız sandık ddm alakası yok onunla ddi 6. Ay göstermeyp erkek olan da oluyor tamamen bebeğin gizlenmesi ile alakası
Haticetarhan Tugraveannesi içeme koz doğuyordu hep koz da istiyorum ama bi pipi görmeyincede üzüldüm sanki karmaşık duygular içindeyim tek bebiş ama hem kız olsun diyom hem oğlan😂😂😂
Semooshh 17haftada benimde miniğim saklandı 😂 doktor kız diyebilirim ama acele etme kıyafet için bekle dedi Bi sonraki kontrolü beklicem artık 🤗🤗