duyguozz26 Arkadaşlar arama butonundan okudum bilgiler aldım ama geçmiş yıllarındı malum fiyatlar değişmişmidir. Şuan 19+4 teyim 11 temmuza gün verdi 21 sonu gibi olcak yani, ama 350 tl dedi vera hastanesi.. yakın zamanda yaptıran varmı ücret bilgisi olarak nedir önerileriniz tecrübeleriniz ? 🙏🏻😊
Cansu_6167 duyguozz26 ben tahlilleri devlette yaptırıp,özelde sonuçları gösteriyorum,çünkü gittikçe maliyetler artıyor:(
Duyguveminigi duyguozz26 cnm bn uskudrda panasonda yaptrdm ama fyti 420 tl idi arastrdim beykoz pasabahcede necati tanyolac a randvu aldm o bni panasona yonlendirdi o yonlendrme sayesnde ucret 240 a dustu ve 1 bck saate yakin detayliya grdim cok memnun kaldm kesnlkle tavsye ederm
duyguozz26 Cansu_6167 bununla ilgili okudum arama yerlerinde ama devlettekiler 10 dakika ve görüntü vermiyormuş birde doktorlar kendi bakıp susuyormuş bişi demiyomuş çıkarken iyi güzel diyip göndermişler ayrıntılı için, o yüzden oraya yaptırmak istemiyorum birde gün çok yoğun bizim burda ona da baktım
yigitalptb duyguozz26 avrupa yakasına gelebilirsen sefaköyde vera tıp merkezi var. Nisan ayında 290 liraya yaptırmıştım çok da memnun kaldım. Radyoloji uzmanı yapıyor ama perinatolog gibi her şeyi ayrıntılı değerlendirdi. Suyum fazlaymış mesela o çıktı. 40 dk falan sürdü. Zaten illa perinatolog olsun dersen 450-500'den aşağı bulamazsın. Düşünürsen şimdiden arayıp randevu almalısın biraz yoğun oluyor çünkü.
Smkaya duyguozz26 üsküdar Hospital türk 250 lira. Ben çok memnun da kaldım. Ayrıntılı rapor ve ultrason görüntülerini veriyor. Yanında flash götürürsen bebişin videosunu da alabiliyorsun. Daha ucuzu yok bende baya araştırmıştım 😊
Cansu_6167 duyguozz26 doğru, egitim araştırma da yaptridim, görüntü vermedi sadece bı kağıda rapor yazdi,ona baktı kadın doğum doktorum ama kağıdı verdiler bende duruyo,onu da özele alıp götürdüm baktılar.
Taneminci duyguozz26 bende devlette yaptırdım ve yazdığınız gibiydi tamda ama o uçuk fiyatları vermeyi tercih etmedim 10 tane ultrason görüntüsü için cd için o cd ne işinize yarayabilir ki doktorlar zaten renkli olarak gösteriyorlar muayeneye gittiğinizde her organına detaylıca bakılıyor sşyah beyaz olsa bile renkli olduğu için mi bu fiyatı ödeyeceksiniz gerçekten 🙈
duyguozz26 Esenn1 orayı okudum sadece kasım 2018 de yazılmış en son 180 tl demişler ss aldım orası olabilir en azından daha uygunmuş saol 😊🙏🏻
duyguozz26 Taneminci yani en azından yazanlar olmuş eski postlarda 25-30 dakika sürüyor gibi, bende öyle istiyorum devlette 10 dakika bile sürmüyormuş bide işin uzmanı net baksın istiyorum stresli bi hamilelik geçiriyorum korkum kalsın istemiyorum bu konuda o yüzden uygun fiyatlı özel ve uzun bakan hekim tercihim 😊🙏🏻
Esenn1 duyguozz26 Ben 2 ay önce gittim 150 liraydı 20-25 dk sürüyor en son renkli bakıp rapor tutuyor tavsiye ederim güzeldi ama tek kötü yanı çok bekliyorsunuz onu söyleyeyim😃
tulin2609 duyguozz26 Ben de ilk bebeğimde cerrahpaşada yaptırdım evet fazla açıklama yapmıyorlar fakat bir sürü görüntü çıktısı vermişti.