Haticekckylmz Bayanlar 12haftalik gebeyim cmts sabah aktif olmayan bi kanama oldu hastaneye gittim bebegim kalp atisi kese vs hersey normal dedi azonce de kahverengi leke oldu yarin kontrolum var endiseliyim oncesinde 2dusugum oldu basina gelen bilen varmi 😐😓
Busranrunal Haticekckylmz canim.benimde aynı dünden beri pembe kanamam oluyo hatta benim sabah keislmezse bende gidicem ne yapacağımı bilmiyorum artik
Deletedmom67 Cnm basıma gelmedi ama cok dikkat et uzan sakın iş filan bişe yapma.madem yarın doktor kontrolun var yarın belli olur zaten allahım korusun meleğini 🙏🏻
Haticekckylmz Deletedmom67 yatiyorum devamli zaten de korkuyorumda dua edin insallah bi sorun cikmaz ikili testide yapicak dr yarin 😐
Haticekckylmz Busranrunal doktorum kahve lekelenme olur demisti kan sulandirici hap ve igne kullaniyorum ama kirmizi kan gelince ondan cok korktum 😐
Haticekckylmz uras kan uyusmazligi vardi esimle ona bagladi dr ayrica kan pihtilasmasi da olabilir dedi test yapmadi suan ilaclar igneler idare ediyoruz cok sukur
uras Haticekckylmz anladım canim insallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu şimdi herkezde var bu pihtilasma anlamadım benimde bir dusugum oldu bi tane oglum var onda hiçbir sıkıntı çıkmamıştı ama sonradan da olabiliyormus.dinlen bol bol bisey yoktur ins merak etme
Haticekckylmz uras insallah bir sorun olmaz sizin icinde cok tesekkur ederim RABBIM hepizin evladini korusun 🤗