Yusufarelayaz Merhabalar arkadaşlar öncelikle hesabım silindiği için yeni hesap açtım hikayemi paylaşmak için ben 1 haziranda Doğum yaptım ancak fırsat bulabildim yazmaya bir oğlum var 6 yaşında eşim yıllardır çocuk istiyor geçen Eylül ayında hadi tamam dedim 2. Kez hamile kaldım hemen sonra kendime zehir ettiğim hamileliğimden bahsedeyim 12. Haftada ense kalınlığımız yüksek çıktı vE bir oğlumuz olacağını öğrendik fetal dna testi yaptım temiz çıktı ama kurt içimi kemiriyordu sonra 17 haftalıkken böbrek kanallarında genişleme çıktı sonra 22. Haftada detaylı ultrasona gittim çok iyi bir profa ve tekrar ense kalınlığı yüksek çıktı kalpte parlaklık çıktı vE Prof bana neden o testi yaptın bana gelseydin amniyosentez yapsaydık o test kesin değil dedi sonra 29. Haftada suyum sınırda çıktı bide hamileliğim berbat geçiyor kilo falan da alamıyorum zAten çünkü hamileliğimde bol bulantılı geçiyor vE sürekli düşünüyorum neden ilk oğlumda hiçbirşey çıkmadı bunda sürekli çıkıyor şimdide erken Doğum riski su sınırda. Kahroluyorum . Kesin bişey var die çok şükür 38+1 geldik Doğum zamanı hala aklıma geldikçe ağlamadan kendimi alıkoyamıyorum sedyeyle ameliyata giderken öncesi sürekli allahım diyorum sağlıklı olsun dermansız dert verme die 🤲🏻 Spinal sezeryan oldum bu arada ilkide öyleydi çünkü. VE yusufarelim doğdu bebek sağlıklımı die çığlık atıyorum doktorum evet sağlıklı dedi rahatlayın şimdi dedi ben gerçekten mi dedim çocuk Doktoru evet görünürde sıkıntı Yok dedi ben hala benden saklıyorlar diyorum ameliyat ekibi şahaneydi zAten beni aşırı derecede rahatlattılar baştan beri yukarı çıkardılar Aileme bebek sağlıklımı diyorum evet sağlıklı diolar doğru söyleyin dedim kendin bak dediler evet oğlum sağlıklı hamileyken allahım sağlıklı olsunda sezeryan ağrısı vs vız gelir diyordum gerçekten öyle oldu ilkinden çok daha iyidim sütüm 2. Gün geldi emzirip hemde biberon takviyesi yapıyorum anne sütünü oğluma böbreklerine de baktırdık sıkıntı yok şükür doğumuma 2 hafta kala lansinoh göğüs ucu kremi kullanmaya başladım Doğuma gittiğim gün bile kullandım vE Avent göğüs Kalkan’ı göğüs yarası yaşamadım benim için bu çok önemliydi sezeryan dan sonra çok yürüyüş yaptım sonrasında da çok hareket halindeydim herşey harikaydı oğlumun gelişimi çok güzel 1 ay olacak 1 Temmuz’da Doğum yapalı size tavsiyem herşey güzel olacak diyin oluyor gerçekten ağrı çekmeyecem diyin çekmessiniz gerçekten ilk oğlumda göğüsten çöl çektim ben sezeyandan da aynı şekilde ama bu çok güzeli rabbim sizede nasip eder inşallah 🤲🏻
Yusufarelayaz Size tavsiyem hamileliği problemli geçenler hamileliğinizi harap etmeyin bakın bizde 2 3 downswndromlu belirtisi vardı ama çok şükür rabbime allah bilir ancak anne karnında belli olmaz
Melekmlk Lonsinoh kremini kullanırken bebeginizi emzirebiliyor musunuz? Yoksa her defasında temizliyormusunuz gögsünüzü