Aysenurdogru 40+5 oldum bugün doktora gittik çocuk kanala girmemiş doktorum da riske atmamak için sezeryanı söyledi ama Pazartesiye kadar da bekleyebilirsiniz dedi sizce ne yapabilirim fikir alabilir miyim?
Melek2102 Aysenurdogru yerinde olsam beklerdim iki gün bol bol yürüyüs yap Belki iner kanala olmadi pazartesi sezeryan icin gidersin canim
Sad3c3m Aysenurdogru 41i geçirmezdim ben olsam 2 gün daha bekle bence sonrasında kaka yapma ihtimali vs var biliyorsun çok fazla zorlamanında bebeğe ve sana zararı olur Allah korusun vardır bi hikmet deyip hareket etmek lazım 🤔
Reina Aysenurdogru ben beklerdim. 2 saat içinde kanala inip gayet sağlıklı sona eren çok doğum okudum
Aysenurdogru Evet bende öyle düşünüyorum Pazartesi’yi bekleyip duruma göre bakıcam teşekkür ederim cevap için
Trabzon6169 Neden sezaryene alınıyorsun ki canım. Onun öncesinde suni sancı veya fitil vermesi gerekiyor. Ayrıca ben bekle derim bol yürüyüş merdiven inip çık
Aysenurdogru Trabzon6169 evet bende normal istiyorum bir sıkıntı olmadan inşallah iki saat yürüyüş yapıyorum egzersiz filan bu arada bebek erkek olucak erkek biraz geç doğar diyor herkes bekle diyor etrafımda
Trabzon6169 Aysenurdogru benim ilk bebeğim erkek ve ben 42 de doğurdum. Onu da suni sancıyla🙈😃 sezaryeni en son safhada düşün derim ben
Minnoskaan Aysenurdogru benim doktorum ilk çocukta öle bir iki günde çocuk kanala inmez çok yavaş ilerliyor bu durum eğer 40 haftaya kadar inmediyse sezeryan yaparız dedi
Aysenurdogru Minnoskaan hadi ya ama inenler de oluyor herkes farklı mı yada doktor sezeryan yapmak icin mi öyle dedi ki