gLycn_ Dlnbngl_12 bende çabuk yoruluyorum canim molalar veriyorum bir yerlere oturuyorum 👍🏻 agrilarimda oluyor kramplarimda ama tadini çikartmaya bakiyorum 😌 Allah herkese saglik versin gerisi bir şekilde halloluyor
Dorukunannesi95 Ozge3747 ayniyiz galiba seninle 21 se gittim 407 dedi 22 ye kadar seninki gibi olur heralde :)
Panikanne Benim de erkek 😊 detaylı ultrasona bu hafif gidicez ama agri oluyor kasiklarim da belim çok ağrıyor
SelmAlper Dlnbngl_12 ayyy hadi inşallah 😂 göbüş büyüdükçe zaten eşimde sen kilo mu aldın diyor birde alsam kim bilir ne olacak 😂😂
Ozge3747 Dorukunannesi95 Aynen canım hemen hemen yakın gibi birbirine bir haftada 50-60 gr falan alır, 20+1 de 343 gr dı benim, iki haftada 140 gr falan almış işte
Cmrem52 Dlnbngl_12 🤣 ama dert etmiyom inan bir tane oğlum var Allah bağışlarsa onada 41 le hamile kaldım 65-67 ile doğuma girdim ve eski kiloma geri döndüm bünyeyle ilgili çokta memnun değilim zayıf olmaktan inş diyom bu sefer vermem 🤣🤣 biraz kilo kalır
Dorukunannesi95 Dlnbngl_12 yok kirmizilik morluk olmadi hic ama cok gergin hissediyorum karnim catlicak gibi şişkin hep yürürken yatarken hic rahat degilim😕
Glydn Dlnbngl_12 kızımızı bekliyoruz🥰 göbek de artık kendini belli ediyor ama biçimli şekli çok hoşuma gidiyor😊😆
Dlnbngl_12 Glydn benin ki de erkek gobek şeklim de küçük top gibi yuvarlak hoşuma da gidiyor öyle olması gitmiyor deil😁