Busrabora Merhaba kızlar doktorum pilates yapmamı önermedi hamilelikte bende havuza gitmek istiyorum bana konya da önerebileceginiz bir yüzme havuzu var mı?
Haribo42 Busrabora bak ben konyaliyim her konyaya gittimde oraya gidiyodm:)) green world var eskiden bi kipa vardi sanirim artik yok orda .. icinde havuz hamam sauna spor salonu hepsi var temiz biyer en son 45 tlydi gunlugu. Ama havuz önerilmiyo:(
koomikbiranne0507 Haribo42 canım orası çok pahalılaştı ya bende konyalıyım sordum günlük 55 olmuş ve 3aylığıda bilmem ne kadardı güzel bi yer evet ama çok pahalı gelmişti bana
Haribo42 koomikbiranne0507 hmm demekki bu sene zamlanmis gectigimiz yaz gittim iste hamilede degildim 45 vermistik bu yilbasindan sonra zam yapmis olabilirler :( aquaparkta guzel eglenceli diyolar ama gitmedim hic
barslnftmnr Havuzun önerilmediğini biliyorum ama bence ne greenworld ne yesil beyaz gibi kapali havuzları önermem :( Kentplaza icindeki havuz bu ara biraz daha temiz diyorlar ama ben önermem :(
Busrabora barslnftmnr kent plaza bir dönem hiç temiz değildi hep kapalı tutukuyordu sağlık bakanlığı tarafında ama simdi el değiştirmiş su an nasıl bilmiyorum canım
Ps15 Busrabora Benim doktorum çok iyi bir doktor ve sorduğumda girebilirsin demişti, temizliğine güvendiğim bir havuza giriyorum ama. Hiç bir doktor önermez yazılmış da Allah allah😄
melegimmmveben https://www.instagram.com/p/BzNHV7NDoEB/?igshid=x9bhxv3xvjg1 Siiznle paylaşmak istedim. Bende tereddütteydim. Ama birazda olsa içim rahatladı 🤗🙏🤰
koomikbiranne0507 Busrabora canım valla dolu olmayan saatlerine getirirsen gayet temiz ama ben bi kere kalabalık bi zamanına denk gelmiştim hiç içime sinmemişti çok insan vardı suyun dibi görünmüyordu berrak değildi oda kalabalık olduğundan