Sdemirel Azegndogdu_ canım git bence kalbini de duyarsınız iki aylık olacaksın nerdeyse🤗 tam zamanı gitmenin
CicekGirayBysl Azegndogdu_ gidin bence doktora bi baksın değerlerinize falan kalp atşınıı vs duyarsın belki sonrası iÇin de doktorun gelmen gereken zamanı sana söyleyecektir
KevserT Azegndogdu_ kaynananın hamile olduğu zamanla bir değil bizim zamanımız. Benim annem de bana 5 aylık hamileyken gitmiş onu bekleyeceksek😂 bu zamanlar kalp atışını dinlemek için gidilir folik asit başlamadıysan ona başlatır
Tugba12345 Azegndogdu_ ilk haftalar 2 hafta da bir gittm ben.2li taramadn sonra ayda 1 gidiyosn son aylarnda yine 2 haftada bir haftada bir oyle gidiyo
Muallimehanim CicekGirayBysl Profil resminizdeki bitmoji sanırım bebekli falan yapıyolar hamile hali yapıyolar nasıl olduğunu biliyo musunuz 🙈🙈🙈🙈
yba Gitmelisin canım. Allah korusun dış gebelik gibi bir durum varsa bunun erken tespitinin yapılması çok ama çok önemli. 6-7. Haftalar ilk randevu için ideal kalp atışıda büyük ihtimalle duyulur, bir sorun varsa da tespiti yapılabilir. Hayırlı olsun🙏
Azegndogdu_ KevserT folik aside başladım aile hekimi vermişti. Kaynanam sağlık ocağı sana herşeyi söylicek diyo ama ben bebeğimin sağlıklı olup olmadığını merak ettiğim için gitmek istiyorum
Kovaburcu Azegndogdu_ kaynanan doktormu tabiki gideceksin öğrenir öğrenmez gittim ayda bir gitmeye devam ettm acil folik asit içmelisin
CicekGirayBysl Muallimehanim bebekli gördüm de hamile halini yapamadım ya çok uğraştım vücut şeklinde hamile olarak bulamadım o yüzden bir iki tane bebekli Bitmoji gördüm telefona indirdim 🙈
Canoglumbenm Azegndogdu_ bence git erken değil. Folik asit verir doktorun ilaç olarak. Kullanman gerek
Celins_ Azegndogdu_ 6+3 te gittim ilk. Keseyi de gördük kalp atışlarını da dinledik o gün bence gitmelisin.
Mlssa Azegndogdu_ 5te kese görmeye, 8+5te de kalp atışı duymaya gittik biz canım.Bence git ona doktorun karar versin👍🏻
BirVeraAnnesi35 Azegndogdu_ yok canm erken olur mu ben 7 haftalıkken 2.randevumu bitirmiştim kalp atışlarını dinledik sağlıklı mı kese varmı kesenin içi boşmu dolumu geç olmadan görmeli doktor
Didemocak Azegndogdu_ canm doktorun sana şu tarihte gel demedi mi ilk haftalarda 15 günde bir gittim sonra 20 günde gittim şimdide 1 ayda bir gidiyorum