duygu34 benim için rahatlıkları saymakla bitmez.
-Eşim görevi dolayısıyla 1-2 aylığına iş seyahatlerine gidiyor.Aile büyüklerimiz ya da kardeşlerimiz yok bir telefon ile yetişecek.
-eşimin ve benim yaşım dolayısıyla bebeğim 1 yaşını doldurduktan sonra ikinci bebek istiyorum.Allah inşallah nasip eder.Zaten olursa 2.bir bebek arabasına ihtiyaç olacak ve ikisinin de pratik araba olması işime gelir.
-Arabada uyuyan bebeği,oto koltuğuna koymak için arabadan çıkarmaya,2 dakikada olsa onu arabada yalnız bırakıp bebek arabasını bagaja koymaya gerek yok
-Asla bebeğim oldu diye kendimi eve kapayamayı düşünmüyorum.onu hayatıma dahil etmek için dünyaya getiriyorum bana hayatı zindan etsin diye değil.
-Apartmanımızın asansörü sözde 3 kişilik 2 kişi zor sığıyoruz ama doona ile ben binebiliyorum minik asansörümüze.
-apartman çıkışımızda 11 basamak var
-arabamızın koltuğu bel mesafemden yüksekte,dolayısıyla bagajda yüksek
-Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama bebeklerin acil hastalıkları olabiliyor.Bir de biz anneler zaten evhamlıyız
-Oturduğum muhit yaşlı nüfüs ve izmir gibi bir metropolde kimsenin kucağına 2 dakika tutar mısınız diye bebeğimi emanet edemem
-Komşuluk desen 0.Apartmanda ceset koksa kimsenin ruhu duymaz.
...daha bir sürü neden sayabilirim.Ben tüm koşullarımı değerlendirdim yani.
Düşündüğüm bazı diğer modeller-markalar için o kadar şikayet ve kullanıcı yorumu okudum ki.yaklaşık 6.000₺’ye satılan ithal iyi bir markanın tutma yerleri soyuluyormuş,neredeyse tüm kullanıcılardan aynı şikayet,ben o soyulan deriyi bebeğimin kemirmesin istemem şahsen.başka 4.000 ₺’lik bir arabanın ana kucağının tutma aparatı kırılmış,şikayetvar.com’da kaç kişi yazmış bunu.Ben benimde başıma gelir mi diye o evhamla yaşayamam.Bebek doğduktan sonra zaten 15 gün-1 ay bebek arabamın servise gitmesini istemem ama üstelik gidince de çoğunlukla ithal parçaların elinde olmadığı gerekçesiyle tamir olmadan dönüyormuş.Hiç bana göre işler değil.
Herkes bütçesine ve kendi konforuna göre değerlendirip,en doğru tercihi yapar inşallah.Ama mutlaka en az şikayet alanı tercih edin derim.Bir de taşıyabildiğiniz arabayı,yerinizi değerlendirip öyle seçin