Melikeyildiz Yürüyüş yolu seka devlet hastanesinde ki doktor eşini de alıyor içeri bende bir defaligina gitmiş tim o doktor a
Cemreayvaz Melikeyildiz baktimda bi tane erkek doktor varmis sadece 😰esimide aradim az oncede olmaz dedi bekledigim tepkiydi golcuk cok uzak olur gecemezmisiz biz yine en iyisi en yakin ozel marmara oraya gideriz esimde bebisini gorur rahatlar
Asliyildirim Cemreayvaz körfez marmara hastanesine gidiyorum ben de ismail yılmaz doktorum. Çok memnunun tavsiye ederim oraya gideceksen
Tugce5454 Ben Konak Hastanesinde Gülçin hanıma gidiyorum. Kendisinden çok memnunum. Tavsiye ederim herkese
Ancelina Cemreayvaz ben cihan hastanesinde Sebiha hanıma gidiyorum. Eşim de girebiliyor muayeneye. Uzun suredir doktorum. Çok memnunum.
Asliyildirim Cemreayvaz derince devlet hastanesine gittim bi kere kocaelide orda da eş almıyolar, eşi bırak kayınvalidemi bile almadılar ben tek girdim. Normal takibimi özel hastane yapıyor orada eşim geliyor hep
ilknur52 Cemreayvaz canım malesef almıyolar bende istiyorum eşim de girsin devlet hastahanesinde kadın doğum yok zaten alikahya da da almıyolar
Tugbain41 Cemreayvaz Ben Konak hastanesine gidiyorum doktorum Gülçin uğurel Aydar, tavsiye üzerine gittim ve memnunum sizede tavsiye edebilirim 😊