Mahmuredmrkl Arkadaslar bugn doktora gttim 36 +6 günlügüm bebegimn kilosu 2.574 doktor tamam dedi kilosu .. daha kılo alırmı acaba siz kılo aldıran besinler ne tüketiyorsunuzzz
Zeynepasya24 Mahmuredmrkl gayet iyi kilosu 2.500 geçmesi yeterli zaten takılmayın bu kadar sağlıklı olması önemli
guler27smsk_ Mahmuredmrkl sağlıklı olsun yeter cnm ama kilolu istiyorsan ceviz balık yağı meyve ve meyveli yoğurt ye bol bol ben öyle yaptım insan her ne kadar sağlıklı olsn yeter dese de biraz toparlak olsun istiyor 😂
berguzar1987 Mahmuredmrkl canım bir arkadaşıma doktor bebeği kilo alsın diye günde üç yumurta çiğ badem fındık muz yemesini söyledi ve aldıda bebekleri kilo
Mahmuredmrkl Zeynepasya24 cok şükür cnm saglıklı ama kılosu az gbi geliyor bna yememe da dkkat ediyorum 😞
melolevo Bu aralar bebeğin daha çok kilo alır merak etme. Karbonhidrat ve şeker hiç tüketme bol meyve yoğurt yaş yemişler bol sebze et balık..
ebrarmom08 Mahmuredmrkl yumurta kaşar bide süt acaip kilo aldryomus yatmadan once icince esimin kuzeni dedi o hep ole yapmis cocugu 3700 dogmus. Bende dedgi gbi ictm 2800 kilo 2 3 gun sonra gittgmde 3081 gramdi. Doktorum genede protein agirlikli beslen dedi bana
ZehraAlbayrak Mahmuredmrkl daha nolsun kilosu cok iyi her bebek 3-4 kilo olucak diye bisiy yok. Nasi cikaricaksiniz sisman bebegi onu dusununce vazgecersiniz bu fikirden😀 ne kadar ufak o kadar kolay dogum. 😊 dogduktan sonra kilolanir evelallah😀