Rabia88 Dün 5-6 saat alışveriş için dolaştık sabahtan beri çok az hissediyorum bazen sertlik oluşuyor normal mi acaba
Oge Rabia88 yorulmuş dinlenin yemek yiyip solunuza yatın okşayın karnınızı ama gerçekten dinlenin kalmayın yernzdn tekmeler tekmelemez harkt etmezse akşam dr a gidin dünden beri harektszse
Rabia88 Oge NALINN Dr gitmeyi düşündüm hissetti sanırım hareket etti ama diğer günlere göre daha az hareket ediyor bugünde bir kaç saat disardaydim sanırım yorulduğum için oluyor 🤔 teşekkür ederim cevaplarınız için
NALINN Rabia88 yorgunluğun ruh halinin etkisi çok fazla emin ol sen iyiysen o da iyi sen yorgun olsan o yorgun olur
NALINN Benden samba tavsiye hareket etmesi için tatlı ya yönelmek yerine bol su iç doktorum tavsiye etti şu içtiğim günler kıpır kıpır
AtaGul Ben hem 34 haftalık hamileyim hem Doğum koçuyum hareketlerde azalma varsa mutlaka ihmal etmeyin yarın sabahtan doktora gidin
Rabia88 AtaGul dinlenip yemek yedikten sonra şükür eski performansina döndü ama gün içinde sanırım hep ayaktaydim 2 gündür ondan böyle oldu 😞
AtaGul Son zamanlarda beklenenin üstünde bir enerjiye sahip oluyor anneler lütfen bu enerjiyi Doğuma ve sonrasına saklayın şimdiki işler için ailenizden ve eşinizden yardım isteyin o enerji Doğum için öncelikli