Gulgulcan Affınıza sığınıyorum kızlar ilişkiden sonra ayağa kalktığım gibi bacağımdan ayak bileğime kadar bir sıvı aktı suyum mu geldi neyin nesi bilemiyorum çok korkuyorum ne yapmalıyım lutfen bilen cevap versin
Queenn Gulgulcan endişelenmeni istemem ama bence beklemeden doktoruna görün en doğru cevabı o vericekdir
Melek2102 Gulgulcan canim kusura bakma rencide etmek istemiyorum ama madem bukadar korkuyorsun git hastaneye icin rahatlasın Burda insanlar akan su mu enfeksiyon mu yoksa baska birsey mi nasil degerlendirsin.. seni internet basindan kimse yönlendiremez hicbirimiz doktor değiliz..
DemetDigesu Gulgulcan esınız korunmasız bırlıkte olduysanız bı sure sonra o sıvı gerı cıkıyor o olmasın gercı sız daha ıı bılırsınız ıcınız rahat edıcekse acılde test yapıyorlar amnıyosıvısı mı ıdrar mı dıye? Bırde gebelıkte akıntı yogun oluyor o sıvıyla bırlıesıp akmısta olabılr kotu dusunmek ıstemıyorum
Deletedmom0065 Gulgulcan canım bence bekleme çok fazla sabaha bir sey kalmadi zaten. Gün aydinlaninca bi doktora git görün. Kimilerini okudum burda suyu yavas yavas azalmiş farketmemişler vs ona gore onlem alinir. Dakikalar saatler cok önemli bu tarz şupheli durumlarda aksatma
Nur94 Gulgulcan hemen hastaneye git canım benim de öyle oldu ben şuan hastanedeyim yatışım yapıldı sende hemen git hastaneye
Gulgulcan Nur94 suyun önceden gelmişti senin nasıl anladılar akan sıvının su olduğunu bende çıkıyorum şimdi hastaneye doğru canım