Zagrozunannesi Pyemsespyemses111 onunla alakası yok ki mide yanmasıyla saçın çok saçma bence 🤗hamıleyım de yazı var orayı okursan anlarsın neden Midenin yanıp yanmadıgını
Alinmavi Pyemsespyemses111 mide yanmasiyla bebegin sacli olmasinin hicbir baglantisi olmadigi icin bilemeyiz. Yatin kalkin sukredin ben gaviskon manyagi oldum ne guzel boyle bir sorununuzun olmamasi. Bir de batil inanclardan kurtulun oh mis 🙂
Thesra Pyemsespyemses111 Onunla hiç alakası yok canım yani en azından benim çyle olmadı şahsen midemde çok yanma yaşamadım ama maşaallah saçlı doğdu bebeğim😊😊
Kubra55 Pyemsespyemses111 Pyemsespyemses111 böyle düşünme bence 😁 okadar midem yanıyorduki dedik saçlı olacak kızım dogdunda hiç saçı yoktu kel di 😁😁😁🤣
MUsa-ESraDursun bende mide yanması yasiorum soğuk sut elimden dusmuor ama kızım sacsizDi şimdi 2. bebeğim.olacak aynı şekilde kavruluorum resmen ama saçla alakalı degil
Tbrk Pyemsespyemses111 valla bnde 34 haftalik hamileyim. Masallah hic yanmam falan yok. Cok merak ediyordum bnde bu konuyu😂
Tbrk Pyemsespyemses111 27 martti cnm en son. Ama 2 ay once. Snra doktor degistirdim. Daha soylemedi hala hanfendi tahmini dogum tarihini. 34+3 olduk. Senin ne zmn
Oge Pyemsespyemses111 dr unuza sorun saçları var mı die gösteriolar ben sormadan dr um saçlarnı gösterdi hiç miğdem yanmadı bu arada çok şükür yanmadan da biter umarm