Crnerkn merhaba, öncelikle kendim 7 ay önce genel anestezi ile doğum yaptım. Sonrasında kadın doğum servisinde hemşireydim ve her iki anestezi şeklinide çokça gördüm. Belden uyuşturmada evet ilk zamanlar ağrı vs hissetmiyorsun ama bebeği emzirmek için rahat dönemiyosun, kendini kaldıramıyosun vs gibi hareketlerin kısıtlanıyo. Sonrasında o uyuşukluk geçmeye başlayınca ağrı hissediyosun ve ilk başta ağrı hissetmediğin için o hissettiğin ağrı çok fazlaymış gibi geliyor. Sonrasında belden uyuşturmanında herşey gibi herkeste olmasa bile riskleri var, baş ağrısı, baş dönmesi, mide bulantısı, bacaklarda geç hissizlik oluşması gibi.. tabi bunlar herkeste olacak diye bi kural yok ama bilinmeli. Baş ağrısıda oldu mu cidden çok şiddetli oluyo. Günlerce kafanı bile kaldıramıyosun.. ben kendim genel anestezi olduğum zaman evet ağrı hissederek uyandım ettim ama 3-4 saat sonra ayaktaydım. Odaya gelir gelmez bebeğimi kucağıma alıp istediğim pozisyonda emzirebildim.. ☺️ Tabi bunda da anneler bebeğe anestezi gider mi korkusu yaşıyo ama emin olun siz bayıldıktan sonra bebeği çıkarmaları 5-10 dk..