Arzu_u Bir haftadır pupp diye bir hastalığa yakalandım.Vücutta durmayan sürekli artan kızarıklık ve kaşıntı gece uykuları yok.Bu hastalığa yakalanan varmı😢
edablbl Arzu_u muhtemelen vücudunuzun buyumesiyle deriniz gerginleşti ve kurudu bu sebebple kasınıyor bebe yagıyla bile bunu en aza indireblrsnz
mavipanterannesi Arzu_u Ben yaklaşık 1 ayı geçkindir aynı durumdayım son zamanlar iyice azdı gece uykuları yok ve çıldırtan ağlatan bi kaşıntı vücudumun her yeri yara oldu bu yüzden ve safra enzimlerim yüksek çıktı bu yüzden kaşımtı oluyomuş 36 haftalık hamileyim bu yüzden cumartesi sezeryan olacağım ihmal etmetin doktorunuza danışın test yaptırın bebeklerimiz için tehlike arz ediyor çünkü bu yüzden erken doğum yapıyorum
Asli9214 Arzu_u bende de oluştu dermotolojiye gittim heryerim kıpkırmızı ve kabarıktı tahlillerim normal çıktı gebelik kaynaklı dendi üçgün kortizonlu iğne kullandım düzeldim yine hafif kaşıntım oluyo ama rahatım yediklerime de dikkat ediyorum ihmal etme bende düzelmeseydim sezeryan olacaktım bu durum bebeği etkiliyormuş strese girip kakasını yapma ihtimali oluyormuş doktorum öyle söylemişti çok şükür iyi olunca normali bekliyoruz şimdi
GulsahMulayim Arzu_u birsey dicem, bu sivrisinek ısırığı gibi falan mı oluyor 😱 kaşıntısı da onun gibi tatlı tatlı kaşınıp, kaşıyınca sinek ısırığı gibi iz mi bırakıyor ? İlk defa duyuyorum ben böyle bir hastalık da. İki gündür bende var böyle birsey. 🤔
Canan13 Arzu_u çatlıcagı zMan cok kaşınıyor ve kaşıyacak hızlandırıyorsun tecrubeyle sabit 🙄 tırnaklarını kullanmamaya calıs avuç içine ovalayarak gevıstır ve krem sur mutlaka zeytin yağıvs
Htckny Arzu_u bence zaman geçmeden cildiyeye gidin bir haftadan fazla bir süre önce bence yakalandım doktor hap iğne krem verdi ve iğne fayda etti çok şükür. doktora gitmeden bende dayanacak halde değildim ama ilaçları kullanınca rahatladım
Byzsfy1 Htckny merhaba mesah çok eskide kslmis ama yinede sormak istedim kullandığınız ilaclarin adini hatirliyor musunuz