merveserkan0197 Kaç kilo aldınız nasıl besleniyorsunuz kızlar karnınız çıktı mı elbiselerinizi giyebiliyor musunuz artık
Elif2534 merveserkan0197 tam tersi 5 kilo verdim çünkü bulantı ve kendi yaptığım yemeği yiyememek sorunum vardı ama şuanda bulantım kesildi
KudretDemir97 merveserkan0197 Çok kilo almadım zayıfım hala maalesef inşallah bebiş kilolu olsun bana yeter karnım çıktı çok fazla değil ama iç karnım baya genişleyip duruyor hissediyorum 😊😂
iremguerbuez merveserkan0197 hiç kilo almadım vermedim de canım iştahım çok açık yesem alırım ama dikkat ediyorum çünkü çatlamaya aşırı meyilliyim
Kaysenur61 Ben 16. Haftama yeni girdim kızlar 4 kilo aldım. Bende karnımın alt tarafında ince sızlamalar oluyor sizdede oluyormu
Skn23 Ben 3 kilo vermiştim kusmaktan şuan verdiğim 3 kiloyu geri aldım😁 hamilelik ilk kilomdayım henüz artı birşey yok 😁 karnımda çıktı ki zAten önceden de olan bi göbek vardı bende😂😂
Deryasytrk novice_mom bende öyle kusmaktan kilo almdm verdm şimdi 1 kilo almşm sadce artk yiyorum normalde göbeğim vardı az bişi çıktı şmdi baya🤰🏼 Pantalonlarm giriyorum ama kapaymıyorum😞
Beyzanurlina merveserkan0197 2 kilo vermiştim en son okadar kusmama rahmen iyi verdım 15+2 yiz 17. Haftamda dokora gidicem bakalm ne dicek cinsiyette ögrnemedik pantolonlarım olmuyo kilo verdım haldeee gobişimiz var 😍😍😍
denden bende böyle bi konu açtım göbişle ilgili resim istedim ama kimse cevap vermedi 😬 1 kilo aldım 17 hafta canım