TunarinAnnesi Marayy Canım benim çook uğraştin İnşAllah Mukafatini Rabbim vermişdir bu ay Stes yapma sakın Olursa olur olmazsa olmaz Moduna gir bak o zaman Mucize olucak İnşAllah seninledir Bebişin bişey kalmadi zaten bilirsin Cevabi İnşAllah Pozitif olur 😚❤️🙏Dualarimdasin ❤️
Marayy TunarinAnnesi evet gerçekten çok emek verdik hepimiz insallsh ben sen isteyen herkes için güzel bi ay olur inşallah 🙏🙏❤️
Marayy Pnrbtr canım inan aslında hiç umıdumm yok her ay belirti. Olan ben bu ay hiç belirtim yok göğüsün bile fazla şiş değil testim de çok sonradan bu hali aldı bilmiyorum iki güne bi daha denicm inşalksh bu ay güzel haberler veririz 🙏
Eceguldemir Marayy Canım seni sürekli görüyorum burda inşallah rabbim mucizeni vermiştir dualarım seninle ❤️
Etzel Marayy hafiften göğüslerim büyümüştü ama çok değil anlamlandıracak kadar öyle belirtilerim olmadı öğrenmeden önce ki erken öğrendim ben 🙈 ama sonrasında başlıyor belirtiler yavaş yavaş ☺️ Göğüs hassasiyeti kasıklarda kramplar vs.
FnurGokcan İnşallah hayırlısıyla hamilesinizdir, happy momı kullanmaya başladığımdan beri bebiş isteyen bir tek siz aklımda kalmışsınız inşallah bu ay güzel haberle sizle birlikte biz de mutlu oluruz☺️
ecemtmr Marayy kuzum inşalahh bebişin vardır bende hep yapardım kururdu vs ama hıc boyle cızgıyle karsılasmadım o nedenle var gıbı bence kan ver eger bu test dogruysa kanda mutlaka cıkacaktır bekleyıp kendını yıpratma derim tabiki de senin kararın :)
Marayy ecemtmr aslında yarın tatile çıkıyorum öyle zaman geçmiyor da değil benim için şusn hastaneye eczaneye gitmeye üşeniyorum 😂inşallah vardır ya
TunarinAnnesi Marayy ecemtmr kızlar.bu gün adetimin 6ci günü ovulasyon böyle https://i.imgyukle.com/2019/06/28/kmyuGt.jpg dünde koyu çıktı erken yumurtlama olucağa benziyor qaliba ? 🙈