HulyA60 Arkadaşlar gribiim ve çok kötü dün gece daraldım nefes alamadım uyuyamadım doktora da gitmek istemedim birşey yapmıyolar diye bu gecede öyle olursam sizce gitmeli miyim ? Gitsem ne yaparlar başım çatlıyor dün 2 tane parol aldım ama bana mısın demedi
Suhedaa HulyA60 bende cokk kotu grip olmustum burnum tikali bogazim sis nefes alamiyodum resmen yüzüm heryerim agriyodu ama care yok maalesef limonlu cay ictim bol bol pekmez yedim 2 haftaya yakin çektim ama gecti sukur cok kotu bisey ya bide hamile olunca doktorlarda bisey yapamio Rabb im sifa versinn canim
Sumeyraerva HulyA60 serum takabilirler yada nefes darligi icin hava verebilirler cok kotu hissediyosan git bence
Seda5892 HulyA60 ayy bende grip ve öksürük oldum daha önce hastalandığımda acile gittim parol vereceklerdi serum olarak alerjim olduğundan bişey yapamadan gönderdiler şimdi de gitmiyorum yine aynı olur diye😭😭😭😭
Elif_78 HulyA60 canım çok geçmiş olsun ben de faranjite yakalanmıştım ama maalesef kaç kere doktora gitmeme rağmen hiç bir şekilde müdahale edemediler sana tavsiyem bol su iç 3lt olsun en az 😑
HulyA60 Suhedaa yaa çook teşekkür ederim bende 2 gündür nane limona sıcak sulara boğdum şu başımın agrısı geçse çok rahatlıcam ama geçmiyor agrı kesicide işe yaramadı🙁
Eceyavuz HulyA60 sarımsak yut 2 tane hap gibi yap 2 saat sonra sirke iç boğazların ağrıyorsa biraz zamandan sonra da hakiki zeytinyagla limon iç birazcık hafifletir
HulyA60 Elif_78 teşekkür ederim canım içiyorum bol bol naneli limonda ama başım agrıyor burnumun tıkalığı kulağıma vuruyor parol içtim ama bana mısın demedi