Herkese merhaba, bilenler bilir bu 4. Gebeliğim 6,5 yasında saglıklı bir kızım var. Onun dışında bir düşük ve Bundan 1,5 yıl önce erkek bebeğimi beyin gelişimi olmadıgı için kaybettik. Tekrar hamile kaldım ve bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendik. Dünyalar bizim oldu, kızım kardeş özlemi ile yanıyordu. Aklınıza gelebilecek tüm testleri yaptırdık fetal dna, nifty, kromozom anomalisi gibi her türlü testi yaptırdık. Diyabetim kontrol altındayım ama tansiyonum 37. Haftada yükseldi. 13/8 den 16/10a cıkınca acil ameliyata alındım. Gecenin 23:15 de belimden epidral yapıldı ve oğlum 23:56 da Salı akşamı doğdu. 3450 gram ve 51 cm dogdu biraz burnu tıkalı çünkü su yutmus makat gelişli olsada. Ben normal , sezeryan (genel) ve epidral hepsini yaşamış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki epidralde sütüm bugün 2. Gün ve hala gelmedi. Oğlum cok az emdi sütüm gelmiyor ama mama cok az verdik mecbur çünkü oğlum açlıktan ağlama krizine girdi. 😖acım 2. Gün bitti. Herkes sağlıkla bebeğini kucagına alsın inşallah. Artık happy kids liyiz orda görüşürüz canlar 🙏🏻🙏🏻 Herkese sağlıklı doğumlar dilerim.