Turkolog Merhaba hanımlar, Daha önce de sordum ama cevap veren olmadı. Çamlıca Medipole giden var mı, varsa hangi doktoru önerirsiniz?
[silindi] Turkolog canım bende bugün ilk defa yorumlar üzerine Sedef hanıma gittim ve gayet memnun kaldım yiyip yememem gereken her şeyi anlattı ilk defa gittiğim için bebeği iyice inceledi aile de olan hastalıkları sordu diğer doktorum hiç sormamıştı bunları tavsiye ederim :)
Turkolog Miirayy Sedef hanım ile Elif hanımı çok duydum Sedef hanım genel olarak basılabilir sıcak kanlı mı ayrıntılı bilgi veriyor mu?
Smkaya Bende kadriye hanıma gidiyorum hakkında hep kötü yorum okudum burda ama şu anlık bi sıkıntım olmadı 24.haftamdayım
Miirayy Turkolog sakin guleryuzlu birisi merak ettiğiniz herşeyi cevaplıyor güzelce ultrasonda bakarken bebeğin organlarini gösteriyor ve açıklıyor sıcak kanlı :) ben bir sorun yaşamadım
Turkolog Miirayy teşekkür ederim. Hastane fiyat bilgisinden haberiniz var mı muamele ve Doğum ne kadar
Oznrr Turkolog temmuz ayı itibariyla normal dogum 1500 zorunlu sezeryan 1900 istege bagli sezeryan 3500 epidural spinal + 500 doktorun nu cagirmak istersen 750 bunlari hatrliyorum:)
Catizmir Elif hanım aşırı yoğun oluyor ve hasta çok olduğu için yorgun karşılıyor hatta bazen sizi muayene ederken bunlarıda dile getiriyor🤷🏻♀️
Dyg123 Catizmir kesinlikle katılıyorum bende başından beri Elif hanıma gidiyorum memnunum aslında tatlı sert oalbiliyor arada, rahatlatıcı tavrı da var ama dediğiniz gibi hep yorgun bitkin bıkmış gibi yaklaşmaya başladı bir tek ben böyle düşünüyorum sandım 🙄