Baloglum93 Haftayı doldurdum bugün doktora gittim kalp atışını göremedim çok tedirgin oldum . Siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ?
ZeynebFuad Ben 6+2 de duydum ama zaifdi yeni gelismisdi. Merak etmeyin bi dahaki seferde duyacaksiniz. 6haftadan sonra duyuluyor. 7-8 haftalardada duyan oluyor
NihanMine Baloglum93 6+5 de duyduk canım ama kişiye göre değişiyor içini ferah tut herşey güzel olacak merak etme sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ♥️
shydoll Baloglum93 canım bebek kesede göründü mü? Kese kaç mm di? Bu arada bunları kendim için soruyorum bende 6 haftalığım ve henüz duymadım kalp atışını çoğu kişi 7 de duymuş bence korkacağın bir şey yok Allah’ın izniyle duyarsın haftaya inşallah 🙏🏻
Baloglum93 shydoll shydoll ben adet gecikmesinden ni hafta sonra test yaptım usgye girdim 5 w 2 günlük d 5.2 mm kese göründü ama minnacıktı bi görünüp bi kayboluyodu işte geçen cumartesi bugün de gittiğimde 6 haftalık dediler 8 mm olmuş ben daha önce kadın doğumda çalıştığım için verdikleri USG kağıdında bebeğin beynini kalbini omurgasını ve kuyruğunu net bi şekilde gördüm ama kalp sesi USG de duyamadık
esraprldr88 Benim 7+3 kalp atışını duymadık hatta bebegi de göremedik, dr kilodan dolayı görülmeyebilir dedi. İlk bebegimde 8 haftalıkken duymuştuk kalp atışını
Hilalim19 Baloglum93 22 haftamda detayli ultrasonda duydum ben 😌 ilk kec gormem 12 haftada oldu duyamadim doktor sadece gosterdi eliyle ki bu atan kalbi ama duyamadim belkide devlet hastanesi oldugu icin bana dinletmedi doktor bilemedim