TugbaClk EvlatKalbinMeyvesi Merhaba öncelikle Allah yardım etsin ben sürekli muz tüketiyorum komşum tavsiye etmişti kramplara çok iyi geliyo diye 34+4 olduk hiç bi sorun yaşamadım çok şükür
EvlatKalbinMeyvesi TugbaClk muzda yiyorum canım günde 1 lt neredeyse süt tüketiyorum kalsiyum olduğu için fakat yok yine oluyor yine oluyor, şu ilacı deneyeceğim birde
Ceylannn EvlatKalbinMeyvesi bu sıklıkla magnezyum vb eksikliğinde görülüyor ciddi bir problem değil ama çok ağrılı 🤦♀️doktorum bana da magnezyum içeren haplar yazdı sizde danışabilirsiniz 🌸
EvlatKalbinMeyvesi Ceylannn danıştım ben canım fakat yazmadı birşey sağolsun ☺️ diyorum ya zaten acısı adamı mahvediyor birde kramp giren bölge iki üç gün bastığımda ağrısı oluyor o ağrı geçmeden tekrar kramplarla uyanıyorum 🤦
EvlatKalbinMeyvesi Pelin86 ah canım keşke herkesin imkanı olsada özele gidebilse bende dediğim zaman doktoruma normal dedi hiç başından savdı resmen, bakalım magnezyum alacağım ama ben inşallah
EvlatKalbinMeyvesi Bbsra yok işte diyorum ya bakılmadı hiç birşeye normaldir dedi doktor geçiştirdi devlet işte...
Ceylannn EvlatKalbinMeyvesi Bence siz başka bir bilene daha danışın çünkü önemli bir sorun bu da yaşam kalitesini çok etkiliyor gerçekten 😐
Tugba12345 EvlatKalbinMeyvesi ceryanda kalma anlamnda canm sicak diye aciyorz evde tüm camlari demistm 😊
dze EvlatKalbinMeyvesi eczacıya durumu anlatın o yardımcı olacaktır magnezyum kalsiyum desteği almalısınız benim ilk gebeliğimde de şimdi bunda da oluyor maalesef
Mervednr EvlatKalbinMeyvesi aynı tarif ettiğin gibi uykudan uyanıyordum. 20. Haftalarda başladı bende 27. Haftamdayım hala ara ara oluyor. Doktorum hergün bir tane muz ve soda içmemi söyledi. Bunun yanı sıra magnezyum diasporal şase alıyorum. Eğer kramp girerse baş parmaklarını kendine doğru gerdir hemen düzeliyor