Ezgikra Mrb 25 haftalik hamileyim plasenta previa totalis dendi perinatolojiye yonlendirdi dr bu sekilde sorunla karşılaşan oldu mu acaba
Burcak61 Ezgikra bebeğin eşi Doğum yolunu kapatıyor demek bende öyleyim 34+0 da MR çekildim yapışıklık çıktı şimdi 35+6 yım 37+0 da doğumum zorunlu sezaryenle gerçekleşecek
Hllswm Ezgikra canım bebeğin eşi rahim agzını tam kapatıyor demek agır bişey kaldırma bol bol dinlen sezaryen olursun baska bi sorun olmaz allahın izniyle
GuelGltkn Ezgikra bende 26 haftaligim canim benimde bebegimin esi asagida ama doktorum son zamanlara dogru yukari cikar dedi
Bosnian17 Ezgikra 16+4 te benim de plasentam aşağıdaydı girişe yakın doktor zamanla çıkar ağır kaldırma çok yorulma hafif kanama olabilir demişti 21+5 te tekrar muayeneye gittim yukarı çıkmış canım belki zamanla yukarı çıkar senin de
melolevo Canım bebek eşliğinin rahim ağzına yakın ya da yapışık olma durumu.. perinatolojiye görünmen gerekir doğru. Büyük bir ihtimal iğne vs verecek erken doğumu engellemek için. Korkma çok kişide olan bir durum bu
Ezgikra melolevo Burcak61 anladm canim hayirlisiyla kurtulursun insallah bebiside kucagina alirsin bnde gidicem perinatalog baksn rahime yapışık durum var mi diye dedi sali gidicem bakalm nerde oturyosun
Ezgikra Hllswm evet canm sezeryan dedii bi sorun olmazsa 37 ye kadar beklicez o zaman aliriz desi ama ameliuatida zor falan oluyomus sanirim endiseliyim brz
Burcak61 Ezgikra ben Trabzon’da yaşıyorum ultrasonla çok anlaşılmıyor Rahime yapışık olup olmadığı iyi bi doktora git mutlaka ben profa gidiyorum ameliyatımı o yapacak
Hllswm Ezgikra yok yok endişelenme daha 32ye kadar plesantası yukarı cıkanlar oluyor allahın izniyle hiç bişey olmaz 🙏
Ezgikra GuelGltkn benm rahim agzini komple kapatiyomus canim tekrar detayli ultarasona grcem sanirim orda bakılcakmis rahmine yapisiigi galan var mi diye
GuelGltkn Ezgikra bana asagida dedi komple kapatiyo falan demedi ama yüzde 90 cikar dedi progesteron falan verdi iste kanama olursa baya riskliymis agir is falan yapmiyorum bende korkumdan bisey olur diye
GuelGltkn Ezgikra bana asagida dedi komple kapatiyo falan demedi ama yüzde 90 cikar dedi progesteron falan verdi iste kanama olursa baya riskliymis agir is falan yapmiyorum bende korkumdan bisey olur diye
Ezgikra GuelGltkn aynen agir is yapma fazla yurume ayakta kalma falan dedi 3 evresi oluyomus bunu bn 2 .evreyim smdilik sali gunu de perinatoloji bolumune gtcem incelicek bakalm sonuc ne cikcak asil 1 haftadn beri surekli bakiyor internette dha kotu seyler yaziyo iyice pskolojim bozuldu 😊
Ezgikra Bosnian17 insallah ama bu hftalrdan snra cikmasi sizin ogrendginz haftalra gore daha zormus ondan endiseliyim aslinda o sekilde dogum yapan zorligu fln olan arkds varsa bize yazsa 😊
Ezgikra Burcak61 evet canim ultarasonsa tam anlasilmadgi icin riskli gebelige yonlendirdi.dr o bakicak sali bakalm