Tazeannevebebegi Hanımlar 35+1 im doktorum bugün erken doğum riskim olduğunu söyledi ciğer geliştirici iğne vurulabileceğimi söyledi vurulan var mı aranızda ve ücreti ne kadar hastaneye göre değişiyor mu , iğneyi kendimiz mi alıyoruz yoksa
Ikizdeniz Tazeannevebebegi erken doğum riskim var diye vuruldu 25 haftalıkken ama devlet hastanesinde ücret vermedim ben iki kez vuruldu 12 saat arayla
Kahraman35 Tazeannevebebegi ben de vuruldum sanırım 29. Haftaydı. Eczaneden aldık 4 adet. 2 doz şeklinde devlet hastanesinde yaptırdım. Igneler de çok tutmadı.
dygualmila Tazeannevebebegi suyunmu az oldugu için erken doğum riski dedi san canım bende 32 haftamdayım suyun az erken gelir diye banada verdi bir günde iki tane biri sol biri sağ kalçadan iğnenin bitanesi 7 tl uygun yanii
Tamam Tazeannevebebegi ben de 20 haftadan beri serklajlıyım.çok şükür pazartesi ve salı ben de 32 olup vurulacağım inşallah
Tazeannevebebegi Kahraman35 anladım canım çok sağolun bilgilendirdiğiniz için Cumartesi belli olacak vurulup vurulmayacağım
Tazeannevebebegi dygualmila yok canım herşeyim normal açılmadan önce rahim kısalırmış onun sınırı 4 cm beni alttan muayene etti benim 3 cm bebk hazneye girmiş durumda onun için söyledi doktor
Tazeannevebebegi Semisko sancım ağrım çıktı nst de açılmadan önce rahim kısalırmış onun sınırı 4 cm beni alttan muayene etti benim 3 cm bebk hazneye girmiş durumda onun için söyledi doktor
Derryaa Tazeannevebebegi 33.haftaöda kasılmalarm vardı gece hastaneye gittik sancılarım çıktı 2 gece hastanede yattım orda vurdular ciğer geliştirici ne olır olmaz diye iki geceliğine 1200 tl verdik
Derryaa Semisko tam bilmiyorum ağlıyordum hazır değilim ye 5dkka birdi hemen doktoru çağırdılr doğumhaneye aldılar çok kötüydü ama kasılmalarım çok şiddetliydi eğer gitmesem doğacakmış
Pnrarvn Tazeannevebebegi 33 haftalık kanamma ve sancım oldu iki gece kaldım iki iğne oldım 12 saat arayla 1200 tl ödedim
Hulyalp Tazeannevebebegi 29.haftada kasilmalar ve rahimagzi kisalmasiyla 4 gun yattim hastanede. Ilk kontrolumu devlet hastanesinin aciline gidip olmustum orda erkek refakatci almadiklari icin ozeldeki doktoruma gecicektim. Devletteki doktor ciger gelistiricileri yazdi vurdur 12 saat arayla demisti ozeldeki hastanede vurdurdum. Cok sukur 15 dk sonra 36+1 olucaz