sydtns Giizem55 başla bitsin çekilmiyo sıkcaklrda o minik minik kıyafetlern ütüsü 😄 bazen sessizleşiyo tamamen doktorum yeri çok daraldı normal diyor
Giizem55 sydtns evet birkaç gün normalden daha hareketli olup birden sakinleşince merak ediyor insan ama Bencede yeri artık baya daralmıştır kaç kilo seninki☺️
sydtns Giizem55 30+3 te 1750 gr dı şimdi kaç bilmiyorum ama bizimki çok kilolu olmadı haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama bakalım pazartesi gidicem inşallah 😍
Giizem55 Leyliiii hm aramızda 1 gün var cinsiyeti ne Bide Doğum için birşey dendi mi canım normal yada sezeryan için
Leyliiii Giizem55 kızımız olucak Allah’ın izniyle salı günü kontörlüm vardı doktora sordum bunun için daha çok erken dedi eğer bebek çok kilolu yada ters değilse normal olur dedi senin cinsiyet ne kilosu nasıl
Mzgn01 Giizem55 ağustos annelerii😍 valla güzel gidiyor yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadıt. 34-35 te kıyafetlerini yıkayıp ütülerm diyorum geç olmaz dimi
Giizem55 Mzgn01 evet hayırlısıyla bi temmuzuda atlatırsak ☺️♥️ Ağırlaşılıyormış zor diyorlar ama tek yapacaksan bence yavaştan başlamakta fayda var ama yardımcı olcak olanlar varsa beklenedebilir☺️
Mzgn01 Giizem55 maalesef gurbet ellerde yapayalnızm😄 nevresimini daha almadık onu da alıp yıkarm o zaman çok geç olmadan
Giizem55 Leyliiii oğlum olcak benimde Allah’ın izniyle canım 9 gün önce gittim en son 1850 idi kilosu haftaya tekrar kontrol var bakalım artık iki haftada bir çağırıyor dr um senin bebişin kilosu nasıl
Leyliiii Giizem55 Oy maşallah 😍 bizim 1950 gramdı benim doktorum 1 ay sonra için randevu verdi en son salı günü gittim 🤰🏻🎀
Giizem55 Leyliiii maşallah canım ☺️ Ayda bir mi devam beni haftada bire düşürdü bide 34 den sonra nts falan başlicak
Giizem55 sydtns maşallah iyi canım kilosu bence benimle aynı nerdeyse dr um gayet iyi olduğunu söylüyor kilosu için