Rrraaaiiinnn inciprenses 1 ayda 4 hafta var 28 ÷4=7 burdabda bulabilirdin ay olarak sen baya geriden geliyormusun dogumun olsa erk3n dogurdum sanacakmisin😁😎🤣🤩
Pregnantmom Rrraaaiiinnn o zaman sizin hesabinıza göre 12 ayda 48 hafta olmuş oluyor ama 1 yıl 52 hafta yani hesaplama 1 ay 4 hafta olarak yapilmaz hamilelikte 1 ay 30 gündür yani 4+2 1 aylık 8+4 2 aylık gibi
Rrraaaiiinnn Pregnantmom hesaplama ben pek iyi degilim bildigimden degil oyle direk duz mantik 4 hafta deyip yazdim :) bu hesap pek karisik kafa karistryor sagsalim dogsunlarda hayirlisi ile dogru zamanda gelir bebislerimiz
Ahmer0412 Esenn1 25+5 de yani gün olarak tam 180 günü doldurunca 6. Ayı bitirmiş oluyosun canım 25+6 olduğu zaman 7. Ay dan ilk gününu almış olursun sen 29 haftanliksan 7 ayın ortasindasin yani:)
Esenn1 Ahmer0412 Beynim yandı 🤣 şu an 29+3 üm yani 6 ay 25 günlük oluyorum 7. ayın ortasında olmam imkansız 🙄🤔
Gzmd Bende 29 haftalığım 7.aya yeni gireceğim daha diye düşünüyorum ama büyüklere göre 7 bitmek üzere 8 e gireceğim gerçekten kendimi anlatamıyorum ama mantıklı hesaplanırsa daha yeni 7. Aya gireceğiz
Esenn1 Camlicagizem Yok biliyorum zaten 6,5 aylık olduğumu ama düz hesap 7 diyorum bişey kalmadığı için 😂 bi arkadaş 7. ayın ortasındasın dedi ona şaşırdım ben mümkün değil yani...