Eceyavuz Fasulyem22 arkadaşımın her zaman gittiği yer ona hic böyle birşey olmamış sanırım hassasliktan dolayı oldu
Yusufayten Yani tüm vücutumu aldırırım ama genital bölgeye gelince ben aldıramam geçende gittim ama vazgeçtim aldırmaktan yani günah olduğunu düşünüyorum
FHKK Fasulyem22 Valla bugün kuaförden randevu aldım ama hamileyken gitmeye korkuyorum nedense kasılrsam diye son zamanlarım çünkü. Annem çok ısrar ediyor gidek rahat edersin diye. En son gelin olduğum zaman gittim 🙄
Fasulyem22 FHKK som zamanlarında kasiliyorsan bence jiletle al bu kadınlar için özel olanlar diğer jiletler gibi ikinci gün çıkarmıyormuş sanırım burda okumustum
Fasulyem22 Eceyavuz anladım eczaneden krem kullananlar vardı burda rahatlatiyormus doktor önerisiyle kullan istersen rahat edersin
Mutlulu Ask61 bende hamile kaldıktan sonra gittim canım utandım çok terledim işini iyi yapan birine git korkma bi kere açtınmı utanma büyük rahatlık .
Mutlulu Fasulyem22 bende gidiyorum 2seferdir sanki koyulaşma var genital bölgemde sizde de var mı canım
Fasulyem22 Mutlulu yanı kararma bende vardı zaten büük ihtimal hamilelikten ağdayla ilgisi olsa yaptıran herkeste olması lazım diye dusunuyorum
Yusufayten Fasulyem22 genelde yarı bacak aldırırım sadece geçenlerde mecbur kaldığım için tümünü aldırdım
Demirinannesi1 Fasulyem22 ağda olayını neden bu kadar abarttiginizi anlamıyorum şahsen🤔 lazer daha can yakıcı
Fasulyem22 Demirinannesi1 ben buz lazer yaptiriyordum genital in bazı yerleri hariç acımıyordu ve ağda daha önce hiç yaltirmadigim yaptırmaya korktuğum bir seydo abarttigim kadar olmadığını yazdım zaten 😊
Leyliiii Fasulyem22 merhaba bende Doğumdan sonra gidicem lazere ama Doğumdan ne kadar bir süre sonra gidilmesi gerekiyor siz ne zaman başlayacaksınız 🤷🏻♀️
Fasulyem22 Leyliiii 40 ı çıktıktan sonra düşünüyorum ben ama doktora sorucam tabi emzirirken bir sıkıntı olur mu diye 😊
Merve2332 Fasulyem22 bende lazerliydim hormonların etkisiyle genital bölgeden biraz çıktı ağda yaptırmayı düşünüyordum çok teşekkür ederim rahatlattın , kalçama doğru artış var çekinmeden nasıl yaptırırım bilemiyorum
Fasulyem22 Merve2332 lazerden biraz alışkın olman lazım aslında 😄 çekinme benc e onların da işi bu tertemiz insanın orda ne işi var zaten öyle düşün