Kdrylcnklc Kızlar kn değerlerim düştüğünden dolayı doktor verdi yanında dodex iğnesiyle hergün ikisinden de kullanıyorum ama inanılmaz ağrı oluyor belim bacaklarım.. kullanan var mı başka
Alarasel Kdrylcnklc bn hapını kullanıyodm demir ilacı demi ? Şimdi değiltrdk gerçi başka kan ilacı yazdı bi haftadr bunu kullanıyrm
espalp Kdrylcnklc neden hap değil de iğne verdi doktorun? Benim de demir ilacına alerjim var hapı içemiyorum. Acaba bana da iğne vermek zorunda mı kalıcaklar🤦🏼♀️ Ben hala demir hapı içemiyorum🤦🏼♀️
snykz Kdrylcnklc ben vuruluyorum doguma kadar vurulcam yaoan kişinin elinden kaynaklı en son ipnemi yapan kız nası vurduysa 2 gün felaket aprıdı ama hergün değil 2 gün arayla vuruluyorum kaç haftalıksın kanın kaç ne kadar vurulcakmışsın b12 yi de agızdan sprey olarak alıyorum dodex vermedi
Alarasel Kdrylcnklc gynotqrdyferon ilk başlardada bunu kullanmştm bn bi ara değiştrdk gene bunu kullanıyrm
Kdrylcnklc snykz 33 haftalığım hergün kullanıyorum hemde iki tane inanılmaz ağrıyor benim ikisinide aynı kalçama yapıyor bir de tümgün yürüyemiyorum ertesi güne kadar hafifliyor biraz ama tekrar sabah vuruluyorum dinlenme olmadığı için sanırım bu kadar ağrıyor
snykz Kdrylcnklc aynen arka arkaya vuruldugun için oluyor dinlenme fursatı olmuyor ben kustugum için depolarım boşaldı 29 haftadayım hala çok kusuyorum beslenemiyorum
Kdrylcnklc Alarasel normLde kan ilacı içiyordum zaten ama fayda etmemiş hiç ben hala kusuyorum ondan da olabileceğini söyledi
Kdrylcnklc snykz ben de hala eskisi kadar çok olmasa da 33 haftamda kusuyorum ce sürekli midem bulanıyo günde en fazla bir öğün yiyebiliyorum 🤷🏻♀️
Kdrylcnklc espalp bilmiyorum ama keşke bana da hap verseydi belimden aşşağı diz kapaklarıma kadarçık ağrı var 😔
snykz Kdrylcnklc ben de aynıyım 7 aydır kusmaktan depolarım boşaldı gayet normal ben kendimi en başından beri besleyemiyorum malesef napalım öyle böyle bitçek